Aivovuoto kuskaisi masentuneet Costa Bravalle – uusi ”Cadaques”-single ulkona

Aivovuoto kuskaisi masentuneet Costa Bravalle – uusi ”Cadaques”-single ulkona
Aivovuoto julkaisi uuden singlen Cadaques 7. helmikuuta, joka löytyy nyt kaikista digipalveluista. Biisistä julkaistiin myös lyriikkavideo.
 
Kaukokaipuulla on kotimaan musiikissa pitkä perinne, jossa hyisestä talvesta kaipaillaan eksoottisten paikkojen lämpöön, oli se sitten Las Palmas, Mombasa, Rio de Janeiro tai Kuusamo. Näinä aikoina elämä koettelee monia Aivovuoton lähipiirissä ja tämä kappale on omistettu heille. Se syntyi niistä hetkistä, kun kuuntelet toisen huolta, etkä pysty sanomaan tai tekemään paljoakaan auttaaksesi. Usein kuunteleminenkin riittää.
 
Kappale kuljettaa kauas murheista, tarunhohtoiseen Cadaquesiin, jossa suuret taiteilijat kuten Dali, Picasso ja Miró innottuivat merenrannassa ja kaikki on kivasti. Kukaan bändistä ei ole siellä varsinaisesti käynyt, paitsi mielikuvitusmatkalla.
 
Cadaques on toinen väläys ihan-vitun-kohta-pian saapuvalta levyltä Liikkeellä, jolta on jo aiemmin kuultu single Kadut ei tiedä. Aivovuoto pitää ennakkokuuntelukeikan Tampereen G Livelabissa 8.2. ja juhlii levyjulkkareita 9.4. Helsingin Korjaamolla. 
 

Kuuntele single tästä!

AIVOVUOTO FACEBOOKISSA
AIVOVUOTO INSTAGRAMISSA