Atomirotan Kaduille taas -biisi sai videon. Biisi jatkaa Yle Radio Suomen soittolistalla ja Nenä vie puolestaan Suomipopin soittolistalla

Atomirotan Kaduille taas -biisi sai videon. Biisi jatkaa Yle Radio Suomen soittolistalla ja Nenä vie puolestaan Suomipopin soittolistalla

Radio Suomipop nosti Atomirotan jo yli 250 000 Spotifykuuntelua keränneen Nenä vie -hittisinglen soittolistalleen ja 11. joulukuuta julkaistu tulevan albumin kolmas singlelohkaisu Kaduille taas nousi Radio Suomen soittolistalle. Kuuntele singlebiisit Spotifysta ja 22.12. julkaistu Kaduille taas -video Youtubesta tästä.

Kaduille taas ”kertoo toisenlaisen tarinan joulusta. Siinä ei kokoonnuta piparintuoksuiseen olohuoneeseen suvun kanssa juomaan glögiä. Kappale juontaa juurensa Atomirotan Rane Raitsikan rankkaan menneisyyteen Los Angelesissa. Niihin vuosiin mahtui kodittomuutta ja raju päihdekierre. Nyt 50-vuotias Rane on ollut noin 16 vuotta selvin päin, eikä voisi olla onnellisempi.” Lue Ranen haastattelu biisistä kokonaisuudessaan YleX:n sivuilta.

Katso tästä yhtyeen tuore vierailu Suomipopilla Kimmo Sainion haastateltavana.

II -albumi julkaistaan CD-, Digi-, C-kasetti ja vinyyliformaateissa. Albumin ennakkotilaukset: Levykauppa ÄxKatin Tavara.

 

spotify-klikKuuntele Apple MusicistaKatso Youtubesta

Atomirotan haastatteluja syksyltä 2015:
Yle/uutisetIltalehtiVoiceIltasanomatYlexBassoKaupunkiradio, Suomipop, Ylex

LINKIT:
FB: www.facebook.com/atomirotta
IG: instagram.com/atomirotta/
SPOTIFY:  bitly.com/atomirotta_spotify
APPLE MUSIC: http://itun.es/fi/wEWp-
YOUTUBE: www.youtube.com/AtomirottaVEVO
PRESSIKUVA: Netti / Printti (Kuva: Monsp)
ATOMIROTAN NETTIKAUPPA: www.atomirotta.com

ATOMIROTTA
2014 lopulla debyyttialbuminsa I julkaisseen Atomirotan kakkosalbumi, ytimekkäästi nimetty II julkaistaan 26. helmikuuta. Kakkonen jatkaa musiikillista tutkimusmatkaa siitä mihin ensimmäinen jäi. Albumin julkaisujuhlia vietetään Tavastialla pääsiäistorstaina 24. maaliskuuta ja illan ennakkoliput ovat myynnissä Tiketissä (linkki).

Lokakuussa julkaistu albumin ensimmäinen Nenä vie -single/video on noussut Spotifyssa menestykseksi (jo yli 250 000 kuuntelua) ja Radio Suomipop nosti kappaleen soittolistoilleen. Marraskuussa julkaistu Tervetuloo -biisi puolestaan päätyi Elisa Viihteen Downshiftaajat -draamasarjan tunnusbiisiksi ja yhtye oli paljon esillä sarjan yhteydessä. Molempien sinkkujen musiikkivideot löydät Atomirotan Youtube-kanavalta.

Debyyttialbumilta lohkaisut singlet Hima taas ja Aurinkoon nostivat yhtyeen yhdeksi vuoden 2014 ilmiöitä ja albumi pysyikin virallisella albumilistalla 14 viikkoa. Yhtyeen suosiossa erikoista on genre- ja sukupolvirajoja rikkova menestys, joka näkyy niin fyysisissä äänitteissä kuin suoratoistopalveluissa. Aurinkoon -video on kerännyt Youtubessa jo lähes 1,5 miljoonaa katselua ja Spotifyssa yli 1,1 miljoonaa kuuntelua ja albumi oli julkaisijana toimineen Monsp Recordsin vuoden myydyin äänite. Emma-gaalassa Atomirotta oli ehdolla vuoden 2014 tulokkaaksi sekä vuoden 2014 yhtyeeksi ja YleX sekä Radio Helsinki valitsivat debyyttialbumin Viikon albumiksi. Aurinkoon -single valittiin äänivyöryllä Radio Helsingin kesähitiksi, YleX nosti kappaleen tehorotaatioon ja myös Radio Rock otti kappaleen soittolistalleen. Hima Taas -single soi ahkerasti mm. Radio Suomipopilla.

Atomirotta keikkailee käytännössä koko ajan klubeilla ja tavoitti äärimmäisen laajan yleisön soittamalla kesällä 28 festivaalia laidasta laitaan – aina Hip Hopiin erikoistuneesta Summer Upista Tuskaan, mukaan lukien tietysti kaikki suuret Ruisrockista, Provinssiin ja Ilosaareen.

KONTAKTIT:
Levy-yhtiö: Monsp Recors Oy, Keijo Kiiskinen, 041 534 5395 & info@monsp.com
Radiopromo jne.: Kari Hynninen, 040 824 3915 & khykari@gmail.com
Keikat: Atomibooking (0408311107 & atomirotta@gmail.com) &  toni@fullsteam.fi (isot klubit & kesä/festivaalit)