Atomirotan III albumi ulkona!

Atomirotan III albumi ulkona!

Atomirotan III albumi nyt ulkona! Löytyy kaikista musapalveluista tästä (Spotify Apple Deezer Tidal jne jne.) ja videot Youtubesta. Tilaa CD & LP esim. Levykauppa Äx, Katin Tavara, Atomirotta.com

Helsingin Sanomat täräytti ensimmäisenä pihalle arvostelun, 4/5 tähteä: ”Kolmas levy vakiinnuttaa Atomirotan maukkaan monipuolisen konseptin. Kolme kokopitkää albumia hieman yli kolmessa vuodessa oli takavuosi­kymmeninä normi mutta ny­kyään suorastaan poikkeuksellista. Mikäpä atomia on pilkkoessa, kun yhtyeen musiikillinen konsepti on asettunut uomiinsa ja toimii näin maukkaasti. Ryhmän iskukyky ei ole ihme, sillä entisen Smack-kitaristin seurana levyllä soittavat myös luottobasisti Sami Yaffa, ­Queens of the Stone Age -rumpali Gene Trautmann ja Guns N’Roses­ -kosketinsoittaja Dizzy Reed.”

*********************
Neljä vuotta Atomia, kolme levyä, sadan keikan vuositahti, kuumia klubeja, isoja festareita, tuvat tukossa ja toukokuussa kruununa odottaa kolmen illan julkkariputki Tavastialla. Aivan mieletön fiilis kun ihmiset on löytäny bändin näin sankoin joukoin ja kova duuni selkeesti tuottaa tulosta! Upeeta tarjoilla jengille taas uutta musaa ämyreihin ja jorattavaks!

Atomirotta III julkaistiin 13.4. Levyllä mukana Guns´N´Rosesissa 80-luvun lopulta asti koskettimia soittanut Dizzy Reed, ex-Queens Of The Stone Agessa rumpali Gene Trautmann sekä Atomien luottojyrä, The One And Only Sami Yaffa.

Yhtyeen edellisten albumien hitit Aurinkoon, Älä huoli tyttö, Nenä Vie ja Hima Taas soivat ahkerasti radioiden soittolistoilla ja keränneet Youtubessa ja Spotifyssa miljoonia kuunteluita ja tätä voikin pitää ehkä erikoisempina ilmiönä tässä bändissä: Atomirotta toimii livenä, fyysiset levyt myy ja suoratoistossa bändi on tosi vahva.

Uuden albumin eka sinkku, joulukuussa 2017 julkastu Itsestäänselvää on jatkanut samaa linjaa ja nousi radiosoittoon Radio Suomirockilla ja Spotifyssa biisi on ylittänyt 200 000 kuuntelun rajan. Tuplasinkku Ne rykii kel on räkää / Kateissa julkaistiin 9. maaliskuuta ja Kateissa -biisi nousi suoraan radiosoittoon Radio Suomirockilla sekä RadioRockilla.

Vinyylissä ja CD:ssä samat sisällöt ja vinyylissä MP3-latauskoodit mukana.

 

spotify-klikKuuntele Apple MusicistaKatso Youtubesta

LINKIT:
FB: www.facebook.com/atomirotta
IG: instagram.com/atomirotta/
Kuuntele albumi digitaalisesti tästä (kaikki musapalvelut, Spotify Apple Deezer Tidal jne jne.) ja videot Youtubesta.
PRESSIKUVIA 2018: 1 (kuvat: Markus Paajala)
ALBUMIN KANSI lataa
ATOMIROTAN NETTIKAUPPA: www.atomirotta.com

BIISILISTA:
Ne rykii kel on räkää
Kateissa
Ainutlaatuinen
Mun pitää diilaa vaan sen kaa
Yksin vieläkin
Överimies
Seireeni
Kulta kiiltää
Erottamaton
Kollit katolla
En haalistu
Itsestäänselvää

Säv.san.sov. Atomirotta.
Lisävoimat: Dizzy Reed: koskettimet (En haalistu, Kollit katolla), Sami Yaffa: Basso (Kateissa, Mun pitää diilaa vaan sen kaa, Kulta kiiltää, Erottamaton, Kollit katolla), Gene Trautman: Rummut (Kateissa, Mun pitää diilaa vaan sen kaa, En haalistu, Seireeni, Kulta kiiltää, Erottamaton, Kollit katolla, Överimies, Itsestäänselvää)

KONTAKTIT:

Levy-yhtiö: Monsp Recors Oy, Keijo Kiiskinen, 041 534 5395 & info@monsp.com
Radiopromo jne.: Kari Hynninen, 040 824 3915 & khykari@gmail.com
Keikat: Atomibooking (0408311107 & atomirotta@gmail.com) &  toni@fullsteam.fi (isot klubit & kesä/festivaalit)