Atomirotan tuplasinkku ulkona sekä neljä vinyyliä kaupoissa

Atomirotan tuplasinkku ulkona sekä neljä vinyyliä kaupoissa

Tänään julkaistiin taas paljonkin uutta musaa eli Atomirotan odoteltu ja 13.4. julkaistavalta III -albumilta tuplasinkku Ne rykii kel on räkää / Kateissa (Spotify, Apple, Youtube jne. tästä) sekä nämä vinyylit:

Aivovuoto: Vihaa karkkia (reissue)
Kube: All Jucci
Aksim: Kymmenen euron kesämekot
Kube & Eevil Stöö: Pomo Sapiens

Kuben & Stöön vinyylit tulevat loppumaan nopeasti ja samat uhkaa käydä Aivovuodollekin joten niille siis suositus hankintaan mikäli mielii.

Atomirotasta…  Neljä vuotta Atomia, kolme levyä, sadan keikan vuositahti, kuumia klubeja, isoja festareita, tuvat tukossa ja toukokuussa kruununa odottaa kolmen illan julkkariputki Tavastialla. Aivan mieletön fiilis kun ihmiset on löytäny bändin näin sankoin joukoin ja kova duuni selkeesti tuottaa tulosta! Upeeta tarjoilla jengille taas uutta musaa ämyreihin ja jorattavaks!

Atomirotta III julkaistaan 13.4. Levyllä mukana Guns´N´Rosesissa 80-luvun lopulta asti koskettimia soittanut Dizzy Reed, ex-Queens Of The Stone Agessa rumpali Gene Trautmann sekä Atomien luottojyrä, The One And Only Sami Yaffa. Vinyylissä ja CD:ssä samat sisällöt ja vinyylissä MP3-latauskoodit mukana.

Yhtyeen edellisten albumien hitit Aurinkoon, Älä huoli tyttö, Nenä Vie ja Hima Taas soivat ahkerasti radioiden soittolistoilla ja keränneet Youtubessa ja Spotifyssa miljoonia kuunteluita ja tätä voikin pitää ehkä erikoisempina ilmiönä tässä bändissä: Atomirotta toimii livenä, fyysiset levyt myy ja suoratoistossa bändi on tosi vahva.

Uuden albumin eka sinkku, joulukuussa 2017 julkastu Itsestäänselvää on jatkanut samaa linjaa ja nousi radiosoittoon Radio Suomirockilla ja Spotifyssa biisi on ylittänyt 200 000 kuuntelun rajan. Tuplasinkku Ne rykii kel on räkää / Kateissa julkaistiin 9. maaliskuuta ja Kateissa -biisi nousi suoraan radiosoittoon Radio Suomirockilla sekä RadioRockilla.