Atomirotan uutuusingle ”Nenä vie” nyt ulkona – video pe 9. lokakuuta

Atomirotan uutuusingle ”Nenä vie” nyt ulkona – video pe 9. lokakuuta

Vuonna 2014 debyyttialbuminsa I julkaissut Atomirotta julkaisi uuden Nenä Vie -singlen perjantaina 2. lokakuuta ja kappale on nyt kuunneltavissa esimerkiksi Spotifysta (bit.ly/atomirotta-nenavie-spotify), Apple Musicista (http://itun.es/fi/wEWp-) ja Google playsta (http://bit.ly/1JImpVM),

Kappaleesta tehty musiikkivideo julkaistaan perjantaina 9. lokakuuta.

Debyyttialbumilta lohkaisut singlet Hima taas ja Aurinkoon nostivat yhtyeen yhdeksi vuoden 2014 ilmiöitä ja albumi pysyikin virallisella albumilistalla 14 viikkoa. Yhtyeen suosiossa erikoista on genre- ja sukupolvirajoja rikkova menestys, joka näkyy niin fyysisissä äänitteissä kuin suoratoistopalveluissa. Aurinkoon -video on kerännyt Youtubessa jo lähes 1,5 miljoonaa katselua ja Spotifyssa yli 1,1 miljoonaa kuuntelua ja albumi oli julkaisijana toimineen Monsp Recordsin vuoden myydyin äänite. Emma-gaalassa Atomirotta oli ehdolla vuoden 2014 tulokkaaksi sekä vuoden 2014 yhtyeeksi ja YleX sekä Radio Helsinki valitsivat debyyttialbumin Viikon albumiksi. Aurinkoon -single valittiin äänivyöryllä Radio Helsingin kesähitiksi, YleX nosti kappaleen tehorotaatioon ja myös Radio Rock otti kappaleen soittolistalleen. Hima Taas -single soi ahkerasti mm. Radio Suomipopilla.

Atomirotta keikkailee käytännössä koko ajan klubeilla ja tavoitti äärimmäisen laajan yleisön soittamalla kesällä 28 festivaalia laidasta laitaan – aina Hip Hopiin erikoistuneesta Summer Upista Tuskaan, mukaan lukien tietysti kaikki suuret Ruisrockista, Provinssiin ja Ilosaareen.

LINKIT:
FB: www.facebook.com/atomirotta
IG: instagram.com/atomirotta/
SPOTIFY: bit.ly/atomirotta-nenavie-spotify
APPLE MUSIC: http://itun.es/fi/wEWp-
YOUTUBE: www.youtube.com/AtomirottaVEVO (video PE 9.10.)
PRESSIKUVA: Printti / Netti (Kuva: Tony Sheng)
ATOMIROTAN NETTIKAUPPA: www.atomirotta.com

KONTAKTIT:
Levy-yhtiö: Monsp Recors Oy, Keijo Kiiskinen, 041 534 5395 & info@monsp.com
Radiopromo jne.: Kari Hynninen, 040 824 3915 & khykari@gmail.com
Keikat: Atomibooking (0408311107 & atomirotta@gmail.com) &  toni@fullsteam.fi (isot klubit & kesä/festivaalit)

spotify-klikKuuntele Apple MusicistaKatso Youtubesta