Chydeonen Edelleen, silti EP ulkona!

Chydeonen Edelleen, silti EP ulkona!

Chydeone julkaisi tänään 6 biisin Edelleen, silti EP:n ja levy löytyy kaikista digipalveluista (esim. Spotify, Apple, Deezer jne.).  EP on hyvin tiivistetty teos ja vierailulistalta löytyy vain Haamu ja tuotannosta kokonaisuudessaan on vastannut Sattalite. Moni onkin huomannut, että myös Ritarikunta on aktivoitumassa ja silti osastolta tulossa piakkoinkin uutisia. Meno on hyvä.

Chydeone itse näkee EP:nsä näin:
”Isossa osassa elämääni en ois voinut kuvitellakaan räppääväni sellasille biiteille joita Edelleen, silti -EP:llä on. Yhteistyö tuottaja Sattaliten kanssa on kuitenkin kantanut erikoista hedelmää, ja tässä nyt ollaan!

Räppi kaikkialla maailmassa on tehnyt pilaa itsestään oikeastaan aina, ja se on ihan jees.
Viime aikoina meno on soundien ja rytmien puolesta ollut aika ysäriä, enkä nyt tällä siis meinaa mitään golden era -juttuja, vaan enemmänkin kotimaisia kuvioita 1990-luvun alussa… Tunnetusti en muistele noita aikoja kauheen lämmöllä, mutta tottakai niissäkin on hyvät puolensa. Ei kuitenkaan tarvi pelätä että tää kuulostais sen ajan kamalta, hahah!

Siinä missä mun edellinen julkaisu, Leo Luxxxuksen kanssa tehty FORCE100 -albumi oli rytmeiltään ja soundeiltaan sähköfunkkiin kallellaan, ollaan tässä enemmän velkaa elektrolle, jopa jonkinnäköselle houselle paikoitellen. Tekstipuoli on tutusti melko synkkää, koska onhan tää maailma nyt ihan saatanan kauheella tolalla. Se ei silti tarkota, etteikö tässä hymyiltäiskin – siinä mielessä käytössä on koko skaala sarkasmista empatiaan.

Päätyminen näihin tyyleihin tapahtu tavallaan meidän oman, tiukasti salassa pidetyn ja edelleen salaisena pysyvän terapeuttisen hassuttelun kautta. Joku saattaa muistaa vuosituhannen alkumetreiltä sellasen hahmon kuin Meitsijäbä; sen uus tuleminen oli lähellä! Nykytyylien apinointi oli hetken hauskaa, mutta ei meillä toisaalta oo mitään tarvetta kuittailla sille, vaikka kaiken samalta kuulostaminen vähän korville välillä käykin. Semmost se on, ja semmosemmaks menee.

Isot kiitokset lopputuloksesta pitää antaa myös luottomasteroija Tommi Langenille, joka onnistu viimeistelyduunillaan kaivamaan esiin sen pienen punk-vireen, joka oikestaan meidän itsemmekin huomaamatta useemmassa biisissä on taustalla. Vierailijoita näihin kuuteen biisiin ei alunperin pitänyt tulla ollenkaan, mutta lopulta “Linkit” -raidalla on loistavalla panoksellaan mukana Haamu.”

spotify-klikKuuntele Apple Musicista
LINKIT:
Chydeone FB / IG
Kuuntele Spotify / Apple Music
Kansi
Chydeone Wikipediassa

BIISILISTA
Kohtalokkaimmin rokkaavaks
Kaikki suoraa edes
Poistaa
Linkit feat. Haamu
Real fight, not fool
D.A.S.