Dauda Koromalta uusi single ja videokilpailu

Dauda Koromalta uusi single ja videokilpailu

Dauda Koroma jatkaa tiivistä julkaisutahtiaan. Vuoden 2019 aikana Koroma on tiputtanut jo 10 kappaleen VKLP EP:n lisäksi singlet MIKSHymyile ja FKDUP TOTUUS (feat. Jakob) sekä vieraillut mm. Seksikäs-Suklaan sekä Prinssi Jusufin ja Särren julkaisuilla. Tällä kertaa vierailijana kuullaan Lyömättömistäkin tuttKosola. Sekä Koroma, että Kosola kummatkin istuvat Aksimin tuottaman biitin selkään kuin valettu ja meininki tuo mieleen rapakon takaisista kollegoista mm. Onyxin ja House of Painin.

”Tunkkanen klitsu döfää. Kosola vetää freestylee. Aksim veivaa levyjä ja kyhää biittiä. Astun rappusii alas päättäväisenä. Mua ympäröi betoni ja ilmasta pystyy aistii tiukkojen riimien lisäks täydellisen flown.” Koroma fiilistelee tilannetta jossa biisi alkujaan syntyi.

Koroma laittoi käyntiin myös videokilpailun biisille:

”Kelasin et on tosi paljon lahjakkait videon tekijöitä joit me ei löydetä, tunneta tai muute vaan osata kysyy, mut mä tiedän et niitä on. Aksim sano mulle et se osais editoida mut vitut, ei sekää kaikkee osaa.. Me kuvattiin Kosolan ja Aksimin kanssa materiaalit greenscreenillä ja Monspin Kepe näytti peukkuu. Nyt me tarvitaan vaan se puuttuva lenkki, joku lahjakas tyyppi jolla on visioo jota meil ei vaan oo. Täs on sulle ohjeet. – Dauda

1. Lataa greenscreenillä kuvaamamme videomatkut ja ääniraita tästä linkistä. ::
http://bit.ly/dauda-kosola-videoproggis

2. TEE PAREMPI VIDEO KUIN ME TEKISIMME. Sinulla on 1 viikko aikaa.

3. Loudi tekeleesi dropboxiin / driveen ja lähetä linkki KOROMA.DAUDA@GMAIL.COM 4.12. klo 23.57 mennessä. Laita sähköpostin otsikoksi VIDEOKILPAILU ja liitä meiliin tahtomasi tekijänimi/nimet ja sometägit.

Kolme parasta saa Monsp Recordsin 10kpl vinyylilevypaketin ja voittaja julkaistaan perjantaina 6.12. Monspin Youtube-kanavalla ja somessa.”