DJ Polarsoulin Forever -albumi julkaistaan 14. lokakuuta

DJ Polarsoulin Forever -albumi julkaistaan 14. lokakuuta

Kaikki alkoi vitsistä ja se vitsi oli ikuisuus. 

Heitosta levyjen tekemiseen tuhraantuvasta ajasta kasvoi ajatus uudesta levystä ja vitsin varjolla kuvioon tullut konsepti muuttui Polarsoulin toisen tuottajalevyn kantavaksi teemaksi. 

Tuottajalevyjä voi tehdä monelta eri pohjalta. Yleisin on tehdä järjestelmällisesti omia vahvuuksia sekä laaja-alaisuutta esittelevä kokonaisuus, jossa taustat elävät esiintyvien vokalistien mukavuusalueiden, vahvuuksien ja rajoitteiden mukana. Pollen tuottajalevyt ovat eheitä kokonaisuuksia, joissa räppärit lähtevät mukaan yhteiselle matkalle ja synnyttävät genrelle harvinaisen temaattisesti ja soundillisesti yhtenäisen kokonaisuuden.

Polarsoulin oma soundi tuottajana on heti tunnistettava: elokuvallinen ja runsas tavalla jossa funkki ei muserru ison äänikuvan painon alle. Tuottajana Polarsoul kuvaa dramaattista Cinemascope-kuvaa. 

Ikuisuus. 

Se on levyllä läsnä monella tavalla. Humoristisimmillaan Raimon kuvailemassa 500 euron autossa, joka on selvästi matkalla täältä ikuisuuteen. Syvällisimmillään ikuisuus soi lappilaisen räppärin Edorfin viimeiseksi jääneessä äänityksessä. Edorf kuoli syöpään aivan liian nuorena. 

Ylätasolla ikuisuus on läsnä levyn liikkeellepanevana voimana ja osana tekijänsä aikuistumisen prosessia – vanhemmaksi kasvamista. Lapsen kanssa joutuu ajattelemaan aivan eri tavalla sitä mikä on ikuista ja minkälaisen maailman rakentamiseen itse osallistuu. Se maailma jonka teemme yhdessä siirtyy meistä seuraavaan ikuisuuteen, eli lastemme elämään. 

Edorfin sanoin:

Mie elän vaan kerran 

tää elää ikuisesti.

Kaikki on ohi nopeesti

jätä jälkees manifesti

Sillä tavallahan taitelija pyrkii täältä ikuisuuteen – jokaisella teoksellaan. Tälläkin sieltä (ja Wu-Tang Clanin tokalta levyltä) nimensä saaneella teoksella.

 

spotify-klikKuuntele Apple MusicistaKatso Youtubesta

LINKIT JA INFOT:
-Tilaa ennakkoon: Katin Tavara, 8raita, Levykauppa Äx
-Formaatit: CD, LP, MC, DIGI (vinyyli ja kasetti sisältävät latauskoodit. Gatefold-vinyyli).
-Kuuntele julkaistut biisit Spotifysta ja videot Youtubesta.
Facebook
-Albumin kansi.
-DJ Polarsoul Wikipediassa

INFOTEKSTI:
DJ Polarsoulin toinen tuottajalevy Forever julkaistaan 23. syyskuuta. DJ Polarsoul on valittu kolme kertaa vuoden klubi-DJ:ksi Funk Awardseissa ja vuonna 2014 Kultabassokerho Awardsissa hänet palkittiin vuoden tuottajana, vuoden kappaleesta sekä vuoden debyttialbumista. Lukuisten mixtapejen ja omien DJ-keikkojen ohella DJ Polarsoul tunnetaan etenkin Asan kiertue-DJ:nä jolle hän on myös tuottanut kaksi albumia. Pilvilinna nousi parhaimmillaan albumilistalla sijalle 4 ja levyllä mukana olleista räppäreistä koottu ryhmä kiersi kesällä 2014 festareita Ruisrockista Ilosaareen. Foreverin vierailijalistalta löytyy mm. MKDMSK, RaimoSairas-TOdeEräkoiraEevil StööTuuttimörkö sekä Asa. Pilvilinnan tavoin DJ Polarsoul vastaa albumin kappaleista ja on hoitanut myös suurimman osan nauhoituksista Suomenlinnan studiollaan.

DJ POLARSOUL
CD CDC2 6430012733834 MONSP383
LP CDD1 6430012734831 MONSP483
MC DVDB 6430012735838 MONSP583

BIISILISTA
Ikuisesti ft. Edorf
En seuraa piirii ft. Ameeba, Ailu Valle, Tuuttimörkö
Salvador Dali ft. Sipulijaska, Sairas-T
Täydellinen Aalto ft. Ilkka Kalevi Tillanen, Jani Rhyi
Avaruushyppy ft. Jussi Kuoma, Liigalaiska, Tommishock, Ode
Viiden huntin auto ft. Raimo, Setä Koponen
Kudos ft. MKDMSK, Eräkoira, Asa
En voi palata tulevaisuuteen ft. Eevil Stöö
Kultainen leikkaus ft. Sipulijaska, Stepa, Jere
11 ft. Julma H
Aika on pysähtynyt ft. Ertsi