DJ Polarsoulin Ikuisesti ft. Edorf videosingle ulkona – Pilvilinna tuottajalevy saa jatkoa

DJ Polarsoulin Ikuisesti ft. Edorf videosingle ulkona – Pilvilinna tuottajalevy saa jatkoa

Vuonna 2013 Pilvilinna tuottajalevynsä julkaissut DJ Polarsoul julkaisi 19. huhtikuuta videosinglen Ikuisesti ft. Edorf. Video löytyy Youtubesta ja biisi esim. Spotifysta ja muiden musapalveluiden linkit tästä.

Edorfin kanssa tehty kappale jäi tämän maaliskuussa 2015 menehtyneen ivalolaisräppärin viimeiseksi tehdyksi ja kirjoitetuksi biisiksi ja tuotannollisesti biisi poikkeaakin huomattavasti Edorfin soolomateriaalista.

DJ Polarsoul on valittu kolme kertaa vuoden klubi-DJ:ksi Funk Awardseissa ja vuonna 2014 Kultabassokerho Awardsissa hänet palkittiin vuoden tuottajana, vuoden kappaleesta sekä vuoden debyttialbumista. Lukuisten mixtapejen ja omien DJ-keikkojen ohella DJ Polarsoul tunnetaan etenkin Asan kiertue-DJ:nä jolle hän on myös tuottanut kaksi albumia. Pilvilinna nousi parhaimmillaan albumilistalla sijalle 4 ja levyllä mukana olleista räppäreistä koottu ryhmä kiersi kesällä 2014 festareita Ruisrockista Ilosaareen.

Syyskuussa julkaistavan Foreverin vierailijalistalta löytyy mm. MKDMSK, Raimo, Sairas-T, Ode, Eräkoira, Eevil Stöö, Tuuttimörkö sekä Asa. Pilvilinnan tavoin DJ Polarsoul vastaa albumin kappaleista ja on hoitanut myös suurimman osan nauhoituksista Suomenlinnan studiollaan.

 

spotify-klikKuuntele Apple MusicistaKatso Youtubesta

LINKIT:
Facebook
Spotify
Singlekansi-/pressikuva, Edorfin promokuva (kuvat Tarmo Lehtosalo)
DJ Polarsoul Wikipediassa