Edorfilta postuumisti uusi albumi ”Varjojen piiri” kesän lopulla

Edorfilta postuumisti uusi albumi ”Varjojen piiri” kesän lopulla

Mm. Hobo News -orkesterin lauluntekijänä tunnetulta ja monissa rap-kokoonpanoissa vaikuttaneelta Edorfilta on tulossa uutta musiikkia. Vuosi sitten (31.3.2015) menehtynyt ivalolaislähtöinen Edorf ehti ennen kuolemaansa säveltää ja äänittää Varjojen piiri -albumin, jonka Monsp julkaisee kesän lopulla.

Uudella levyllä Edorf laajentaa vahvasti musiikillista ilmaisuaan. Rap ja laulu ovat uuden levyn sävellyksissä tasaveroisia elementtejä ja lisäksi on kuultavissa vaikutteita muun muassa akustisesta folkista ja 70-luvun progressiivisesta rockista. Tummasävyisiä, tarinallisia kappaleita sisältävä kokonaisuus on jatkoa vuonna 2011 julkaistulle Yön elonkorjuu -albumille ja Edorfia säestää edellisen levyn keikoilla soittanut yhtye sekä lukuisia vierailevia muusikoita.

Porttina uuteen materiaaliin toimii 22.5. julkaistava Muukalainen -single ja musiikkivideo. Kappale ammentaa Cthulhu-mytologiasta ja sisältää viittauksia aiemman Edorf-materiaalin maailmoihin.

Ennen soolomateriaalin julkaisua Edorfia kuullaan 19.4. julkaistavalla DJ Polarsoulin tulevan tuottajalevyn ensimmäisellä single-/videolohkaisulla Ikuisesti. DJ Polarsoulin kanssa nauhoitettu kappale jäi Edorfin viimeiseksi tehdyksi ja kirjotetuksi biisiksi ja tuotannollisesti biisi eroaa huomattavastikin Edorfin soolomateriaalista.

 

spotify-klikKuuntele Apple MusicistaKatso Youtubesta

LINKIT:
Facebook
Spotify
Pressikuva (kuva Tarmo Lehtosalo)
Ylen uutisten artikkelit poismenosta ja Edorfin taistelusta syöpää vastaan.
Edorf Wikipediassa