Edorfin postuumisti julkaistu ”Varjojen piiri” albumi nyt ulkona

Edorfin postuumisti julkaistu ”Varjojen piiri” albumi nyt ulkona

Tänään tuli kauppoihin ja latauspalveluihin keväällä 2015 menehtyneen Edorfin Varjojen piiri -albumi. Fyysisesti löytyy CD, C-kasetti sekä vinyyli ja digitaalisesti kaikista latauspalveluista (esim. Spotifysta). Kasetissa ja vinyylissä latauskoodit mukana ja nämä molemmat ovat Monspilta loppuunmyytyjä joten kannattaa suorittaa hankita mah pikimmiten jos sellainen mielessä ja huom: levykaupoista näitä siis edelleen saatavilla.

Lue Helsingin Sanomissa keskiviikkona 7. syyskuuta julkaistu iso artikkeli Edorfista. Mukana haastateltavana Jussi Suonikko joka on ollut yhtenä kantavista voimista levyn kasauksessa.

Lue Rumbasta täyden 10/10 -tähden arvostelu.

Uransa aikana Edorf vaikutti Mm. Hobo News -orkesterin lauluntekijänä ja monissa rap-kokoonpanoissa. Uudella levyllä Edorf laajentaa vahvasti musiikillista ilmaisuaan. Rap ja laulu ovat uuden levyn sävellyksissä tasaveroisia elementtejä ja lisäksi on kuultavissa vaikutteita muun muassa akustisesta folkista ja 70-luvun progressiivisesta rockista. Tummasävyisiä, tarinallisia kappaleita sisältävä kokonaisuus on jatkoa vuonna 2011 julkaistulle Yön elonkorjuu -albumille ja Edorfia säestää edellisen levyn keikoilla soittanut yhtye sekä lukuisia vierailevia muusikoita.

 

 

spotify-klikKuuntele Apple MusicistaKatso Youtubesta

LINKIT:
Facebook
Spotify
Pressikuva (kuva Tarmo Lehtosalo)
Tilaa ÄxKatin Tavara8Raita
Ylen uutisten artikkelit poismenosta ja Edorfin taistelusta syöpää vastaan.
Edorf Wikipediassa