Edorfin postuumisti julkaistusta ”Varjojen piiri” albumista vinyylilisäri

Edorfin postuumisti julkaistusta ”Varjojen piiri” albumista vinyylilisäri

Syyskuussa 2016 julkaistu Edorfin Varjojen piiri -vinyyli myytiin Monspilta loppuun ennen julkaisua ja yleisön ja projektin kasanneen bändin toiveesta vinyyliä on nyt tilattu 300 kappaleen lisäerä. Arvioitu julkaisupäivä on 10. helmikuuta ja vinyyliä voi tilata nyt ennakkoon Levykauppa Äx:stä sekä Katin Tavarasta. Lisäpainoksen erottaa originaalista levykoodista sekä ean-numerosta.

Monsp kiittää kaikkia tämän projektin parissa työskennelleitä.

Albumi löytyy Spotifysta. Lue Rumbasta levystä 10/10 -tähden arvostelu. Lue Helsingin Sanomissa keskiviikkona 7. syyskuuta julkaistu iso artikkeli Edorfista. Mukana haastateltavana Jussi Suonikko joka on ollut yhtenä kantavista voimista levyn kasauksessa.

Uransa aikana Edorf vaikutti Mm. Hobo News -orkesterin lauluntekijänä ja monissa rap-kokoonpanoissa. Uudella levyllä Edorf laajentaa vahvasti musiikillista ilmaisuaan. Rap ja laulu ovat uuden levyn sävellyksissä tasaveroisia elementtejä ja lisäksi on kuultavissa vaikutteita muun muassa akustisesta folkista ja 70-luvun progressiivisesta rockista. Tummasävyisiä, tarinallisia kappaleita sisältävä kokonaisuus on jatkoa vuonna 2011 julkaistulle Yön elonkorjuu -albumille ja Edorfia säestää edellisen levyn keikoilla soittanut yhtye sekä lukuisia vierailevia muusikoita.

 

 

spotify-klikKuuntele Apple MusicistaKatso Youtubesta

LINKIT:
Facebook
Spotify
Pressikuva (kuva Tarmo Lehtosalo)
Tilaa ÄxKatin Tavara8Raita
Ylen uutisten artikkelit poismenosta ja Edorfin taistelusta syöpää vastaan.
Edorf Wikipediassa