Eevil Stöön albumi kaupoissa ja levystä jo ennakkoon Monspin myydyin fyysinen levy 1,5 vuoteen ja YleX:ssä Viikon albumina

Eevil Stöön albumi kaupoissa ja levystä jo ennakkoon Monspin myydyin fyysinen levy 1,5 vuoteen ja YleX:ssä Viikon albumina

Eevil Stöön Iso vauva Jeesus -albumi on nyt julkaistu. Fyysisesti levystä on tehty CD, C-kasetti sekä vinyyli joista C-kasetit ovat loppuunmyyty ja vinyylin hankinnan kanssa kannattaa olla suhteellisen kiireellinen. Levystä on tullut jo ennakkoon Monspin myydyin äänite fyysisesti 1,5 vuoteen. Levyä on saatavilla aikalailla kaikista levyjä myyvistä levykaupoista ja T-paitoja löytyy Katin Tavara.

Digitaalisesti levy on kuunneltavissa esim. Spotify, Deezer, Apple Music ja kaikista muistakin vastaavista palveluista löytyy. Albumilta julkaistut videot löytyvät Youtubesta.

YleX:ssä albumi nostettiin Viikon albumiksi viikolle 6. Eevil Stöö ei ole paljon radiossa ikinä soinut ja siksi YleX:n valinta tuntuu kivalta asialta ja on osittain myös yllätävä.

Levyjulkkarit pidetään perjantaina 26. helmikuuta Tavastialla ja muuten kiertueen päivät näyttävät tältä:
Pe 12.2. Torvi, Lahti
Pe 19.2. GONG 1, Turku
Pe 26.2. Tavastia, Helsinki
La 27.2. Suisto, Hämeenlinna
La 5.3. Pakkahuone, Tampere
Ke 16.3. TBA, Helsinki
Pe 18.3. 45 Special, Oulu
La 19.3. Kerubi, Joensuu
To 24.3. Lutakko, Jyväskylä

 

 

spotify-klikKuuntele Apple MusicistaKatso Youtubesta
LINKIT:
Eevil Stöö Spotifyssa & Apple Musicissa.
Facebook http://www.facebook.com/EevilStoo
Instagram http://instagram.com/ogeevilstoo
Pressikuvat: 1 , 2, 3 (kuvat Mikko Kempas)
Keikat: Jussi Laine / Fullsteam (jussi@fullsteam.fi)
Eevil Stöö – Iso vauva Jeesus (CD, LP, C-KASETTI, DIGI) 05.02.2016
Tilaa: Levykauppa ÄxKatin Tavara (Katilta myös levy+paita -paketit)

Eevil Stöön uusi, 5. helmikuuta julkaistava albumi avaa artistin pimeän ja yksinäisen puolen. 

Ylex:n vuoden takaisessa äänestyksessä Suomen parhaaksi räppäriksi valittu Eevil Stöö nousi edellisellä sooloalbumillaan myös Suomen virallisen albumilistan ykköseksi heti julkaisuviikollaan. Myös Stöön ja Aztran MNTTT-duon albumi saavutti listan kärkisijan. Seuraavaksi ei varailtu kuitenkaan vielä jäähalleja tai annettu juorulehdille haastatteluja. Eevil Stöö siirtyi keikkailun jälkeen tekemään uutta albumia ”Iso Vauva Jeesus”, joka paljastaa ensi kertaa Eevil Stöön todellisen luonteen ja syyt pimeän sanoman taustalla.

Iso Vauva Jeesus -albumilla Stöön mafiaan liittyy mystinen uusi tuottaja Nuori Derrick. Eevil Stöön oma fantasiamaailma, mafioineen ja omaperäisine luomiskertomuksineen on edelleen tallella juuri niin rikkaana kuin se on totuttu kuulemaan. Tällä kertaa kuulija päästetään kuitenkin vielä syvemmälle: Stöön syventyneessä viestissä kuuluu uudella albumilla yksinäisyys, ajan vallitseviin käsityksiin turhautuminen ja menestyspaineista vouhottamisen aiheuttama tuska.

Fitnessmimmien, selfie-kameroiden ja tähdenlentojen kansoittamassa pinnallisen itsetunnon ja varastettujen ideoiden maailmassa ei usein ole tilaa alkuperäisille ajatuksille ja todellisille tunteille. Vastavetona tilaus sellaisten tunteiden ja ajatusten tulkille sen kuin vain voimistuu. Eevil Stöö nähdään levynkansissa kaukana parrasvaloista, metsän keskellä naama peitetettynä tuttuun hiihtopipoon. Artistin aura on nyt yhä synkempi ja sitä kautta myös syvempi. Silti tätä levyä ja sitä turvallista pimeyttä on odotettu kuin kuuta nousevaa – sitä sanomaa, jota muut eivät pysty meille välittämään. Lupausta siitä, että välillä saa lipsua ja olla epävarma. Sellaista varmistusta, että kaikki on oikeastaan ihan hyvin ja on ok olla allapäin joskus, kun juttuseuraa puuttuu. Tämä on se maailma, jonka meillä lunastaa Iso Vauva Jeesus, Eevil Stöö.

Kuten Stöö Yksijäinen -biisillä itse sanoo: ”Stöö ei pilannut nuorisoa, nuorison pilas internetti”. Eevil Stöön viestin syiden tajuaminen on todellinen havainto ja osa sitä ihan todellista elämää, josta Eevil Stöö kertoo meille nyt yhä naamion takaa, mutta tällä kertaa tiukemmin omasta kokemuksestaan ja tekee sen edelleen paremmin kuin kukaan muu.

 Stöö_Tpaita