Eevil Stööltä uus Yksijäinen / Tyyppaa -tuplasinkku sekä Yksijäinen -video ulkona

Eevil Stööltä uus Yksijäinen / Tyyppaa -tuplasinkku sekä Yksijäinen -video ulkona

Eevil Stöön 5.2. julkaistavalta Iso vauva Jeesus -albumilta julkaistiin tänään tuplasingle Yksijäinen / Tyyppaa viel ja biisit ovat kuunneltavissa esim.  Spotifysta ja Apple Musicista. Yksijäinen -video julkaistaan maanantaina 28. joulukuuta.

Albumin ensimmäinen singlelohkaisu Iso vauva Jeesus nousi julkaisuviikonloppunaan Spotifyssa korkealla top-listoilla ja sai ensimmäisenä päivänään ko. palvelussa yli 11 000 kuuntelua. Iso vauva Jeesus -video löytyy Youtubesta tästä.

Albumin ennakkotilaukset: Levykauppa ÄxKatin Tavara (Katilta myös levy+paita -paketit)

 

spotify-klikKuuntele Apple MusicistaKatso Youtubesta
LINKIT:
Eevil Stöö Spotifyssa & Apple Musicissa.
Facebook http://www.facebook.com/EevilStoo
Instagram http://instagram.com/ogeevilstoo
Pressikuvat: 1 , 2, 3 (kuvat Mikko Kempas)
Keikat: Jussi Laine / Fullsteam (jussi@fullsteam.fi)
Eevil Stöö – Iso vauva Jeesus (CD, LP, C-KASETTI, DIGI) 05.02.2016
Ennakkotilaukset: Levykauppa ÄxKatin Tavara (Katilta myös levy+paita -paketit)

Eevil Stöön uusi, 5. helmikuuta julkaistava albumi avaa artistin pimeän ja yksinäisen puolen. 

Ylex:n vuoden takaisessa äänestyksessä Suomen parhaaksi räppäriksi valittu Eevil Stöö nousi edellisellä sooloalbumillaan myös Suomen virallisen albumilistan ykköseksi heti julkaisuviikollaan. Myös Stöön ja Aztran MNTTT-duon albumi saavutti listan kärkisijan. Seuraavaksi ei varailtu kuitenkaan vielä jäähalleja tai annettu juorulehdille haastatteluja. Eevil Stöö siirtyi keikkailun jälkeen tekemään uutta albumia ”Iso Vauva Jeesus”, joka paljastaa ensi kertaa Eevil Stöön todellisen luonteen ja syyt pimeän sanoman taustalla.

Iso Vauva Jeesus -albumilla Stöön mafiaan liittyy mystinen uusi tuottaja Nuori Derrick. Eevil Stöön oma fantasiamaailma, mafioineen ja omaperäisine luomiskertomuksineen on edelleen tallella juuri niin rikkaana kuin se on totuttu kuulemaan. Tällä kertaa kuulija päästetään kuitenkin vielä syvemmälle: Stöön syventyneessä viestissä kuuluu uudella albumilla yksinäisyys, ajan vallitseviin käsityksiin turhautuminen ja menestyspaineista vouhottamisen aiheuttama tuska.

Fitnessmimmien, selfie-kameroiden ja tähdenlentojen kansoittamassa pinnallisen itsetunnon ja varastettujen ideoiden maailmassa ei usein ole tilaa alkuperäisille ajatuksille ja todellisille tunteille. Vastavetona tilaus sellaisten tunteiden ja ajatusten tulkille sen kuin vain voimistuu. Eevil Stöö nähdään levynkansissa kaukana parrasvaloista, metsän keskellä naama peitetettynä tuttuun hiihtopipoon. Artistin aura on nyt yhä synkempi ja sitä kautta myös syvempi. Silti tätä levyä ja sitä turvallista pimeyttä on odotettu kuin kuuta nousevaa – sitä sanomaa, jota muut eivät pysty meille välittämään. Lupausta siitä, että välillä saa lipsua ja olla epävarma. Sellaista varmistusta, että kaikki on oikeastaan ihan hyvin ja on ok olla allapäin joskus, kun juttuseuraa puuttuu. Tämä on se maailma, jonka meillä lunastaa Iso Vauva Jeesus, Eevil Stöö.

Kuten Stöö Yksijäinen -biisillä itse sanoo: ”Stöö ei pilannut nuorisoa, nuorison pilas internetti”. Eevil Stöön viestin syiden tajuaminen on todellinen havainto ja osa sitä ihan todellista elämää, josta Eevil Stöö kertoo meille nyt yhä naamion takaa, mutta tällä kertaa tiukemmin omasta kokemuksestaan ja tekee sen edelleen paremmin kuin kukaan muu.

 Stöö_Tpaita