Epelit Raivol -lyhytelokuva & sinkku ulkona nyt ja albumi 2016

Epelit Raivol -lyhytelokuva & sinkku ulkona nyt ja albumi 2016

”Ei tyylil, ei taidol vaan Raivol! Tarina jatkuu uuden lyhytelokuvan muodossa.” Epelit julkaisivat tiistaina 22. joulukuuta uuden Raivol -lyhytelokuvan ja biisinä teos julkaistiin samana päivänä kaikissa digikaupoissa. Video on nähtävissä Youtubessa tästä ja kuunneltavissa esim. Spotifysta tästä.

Epelit on yli kymmenen vuotta vanha kokoonpano jonka perustivat aikoinaan räppäämistä alottelevat kaverukset nimeltään Chebaleba & Rico Wamos. Torpparinmäessä asuvat nuoret pojanklopit teki musaa huvikseen ja alottivat useampia projekteja. Epelit jäi odottelemaan taka-alalle ja sittemmin Chebaleba teki pitkään soolona räppiä ja julkaisi useampia levyjä. Ricowamos kuultiin monesti niillä feattaamassa ja Chebaleban energisillä keikoilla Ricowamos on ollut aina tärkeä osa showta ja pysynyt hengessä vahvasti mukana. Pitkän hiljaiselon jälkeen Epelit tekivät ensimmäisen virallisen biisi ja video julkaisun Monspin kautta vuonna 2013 kun Flippaa & kriippaa tärisytteli UG skeneä. Visvan tuottama synkkä bängeri saundi Flippaa & kriippaa biisissä määritteli saundillisen suunnan mitä Epelit olivat odotelleet vuosia. Biisi sai paljon kehuja ja oli soitossa Basso primetime soittolistalla. Nyt reilu kaksi vuotta sen jälkeen video on kerännyt yli miljoona katselua ja Epelit aktivoituu jälleen kerran uudelleen ja julkaisevat nyt Monspin kautta esikoislevynsä vuonna 2016.

Videon tuotantoyhtiönä toimii Über Creative ja vastuun duunista kantoivat Teemu Saario, Niko Kuparinen, Michael Ståhlberg ja Mikko Hakulinen. Näyttelijöinä mukana Tono Slono, Samancca, Rawby G, Hullu-Allu, Dr. Luti, Raash, Lohe,  Weca, Keini, Jeppe, Frögä, Eski, Naapurin Markku, Eino P, Hele-ele,  Hunk Forsmann, Mowgli Myman ja Ranine.

 

spotify-klikKuuntele Apple MusicistaKatso Youtubesta

LINKIT:
FB www.facebook.com/epelitmusic
IG instagram.com/epelitshow
FB facebook.com/Chebalebamusic/
SPOTIFY:  bit.ly/epelitspotify
LATAA KANSI