Haamulta ja Jukka Ässältä ulkona kaksi eri versiota sisältävä single Laastari

Haamulta ja Jukka Ässältä ulkona kaksi eri versiota sisältävä single Laastari

Haamu ja pop-artisti Jukka Ässä julkaisivat uuden Laastari-yhteisbiisin 27. syyskuuta, joskin erikoisella twistillä – kumpikin tuotti kappaleesta oman versionsa. Haamun versio on sekoitus räppiä, soulia ja aikuisrockia kun puolestaan Jukka Ässä yhdistelee omassa teoksessaan unista pianoa tanakkaan biittiin alkusyksyisellä fiiliksellä.

Monissa projekteissa sekä tuottajana että räppärinä vaikuttanut Haamu on julkaissut kolme soololevyä ja vieraillut kymmenillä suomalaisilla rap-julkaisuilla sekä tuottanut biisejä mm. KubelleGettomasallePalefacelle ja Stepalle.

Myös kansainvälistä uraa Misha-aliaksella luova multitalentti on instrumentaaliteoksillaan streamannut Spotifyssa yli 5 miljoonaa kertaa ja kappaleet ovat saaneet soittoa myös isoilla ulkomaisilla radiokanavilla, kuten BBC:llä ja Saksan WDR:llä.

Tampereella vaikuttava tuottaja-muusikko Jukka Ässä taas on palannut Suomen vuoden ulkomailla asumisen jälkeen ja jatkaa musiikintekoa tällä jännittävällä kollaboraatiolla. Ässä ei ole toki ainut muusikko kenen kanssa Haamu on lähiaikoina tehnyt yhteistyötä. Myös pitkän linjan pianisti-säveltäjä Jussi Halmeen kanssa tänä vuonna julkaistu Funny Funk ’18-kollabo huomioitiin mm. Helsingin Sanomissa.

”Laastari kertoo kuuntelemisesta ja tukena olemisesta. Aina ei tarvitse selviytyä yksin. Jokainen tarvitsee joskus laastaria.” Haamu kuvailee biisiä.

Haamun viimeisin sooloalbumi Aika rakastaa lapsiaan julkaistiin vuonna 2017 ja uusi ”30” EP julkaistaan loppuvuonna 2019. 

Haamu Facebookissa
Haamu Instagramissa