Haamun seuraava levy tulee Monspilta – ensimmäinen singlelohkaisu luvassa marraskuussa

Haamun seuraava levy tulee Monspilta – ensimmäinen singlelohkaisu luvassa marraskuussa

Haamu on Joensuusta Turun ja Tampereen kautta Helsinkiin emigroitunut MC ja tuottaja, jonka synnyinjuuret vievät tasaisin väliajoin miehen myös Moskovaan. Haamun kaksi viimeisintä pitkäsoittoa Aikaa kalliimpi (2012) ja Puhallus (2015) julkaistiin Jodarokin ja Lahti-Sampan luotsaaman Meiän Musiikki -levymerkin kautta.

Tulevalta levyltä voi odottaa modernin maalailevaa mutta iskevää hip-hopia ja futuristista R&B:tä, sekoitettuna Haamun vaivattomaan flow’hun. Biisit äänitetään ja miksataan yhdessä Kalifornia-Keken kanssa. Ensimmäinen singlelohkaisu on luvassa marraskuussa 2016.

Levyn tuotannosta vastaa Ilkka Kuivanen, jonka kanssa Haamu teki yhteisjulkaisu Concorde EP:n vuonna 2014. Neuvostoliitosta 90-luvun alussa Suomeen muuttaneen Haamun ja Tampereella kasvaneen Kuivasen tiet kohtasivat 2010-luvun alussa Turussa, biittibättlessä. Ystävysten yhdessä tekemää musiikkia kuultiin ensimmäistä kertaa Haamun Aikaa kalliimpi -levyllä, jonka single Ikkunasta sisään oli Kuivasen tuottama. Hän on tuottanut muun muassa myös Gaselleita.

Sooloilun ohella Haamu on tehnyt yhteistyötä lukuisten kotimaisten rap-artistien ja tuottajien kanssa, esim. DJ Polarsoulin albumilla ”Pilvilinna” ja on jäsenenä kolmihenkisessä Tre-Funk III -yhtyeessä jonka debyyttialbumi Plataneetta funk julkaistaan 21. lokakuuta.

 

 

spotify-klik

LINKIT
FB fb.com/haamumies
IG haamustagram
Pressikuva (Kuva: Pirita Männikkö)

DISKOGRAFIA

Haamu
Joensuun MC (omakustanne 2006)
Melkein mies (omakustanne 2009)
Aikaa kalliimpi (Meiän Musiikki 2012)
Puhallus (Meiän Musiikki 2015)

Tre-Funk III
Planeetta Funk (Monsp 2016)

Kolmiyo
EP (Roihis Musica 2015)

Haamu & ILE
Concorde EP (So Hoops 2014)

Vieläki Lepposaa & Haamu
Pidemmälle viety (Joku Roti Records 2012)