Hazardin ja Ransukoiran yhteinen EP ”Aina eka” ulkona

Hazardin ja Ransukoiran yhteinen EP ”Aina eka” ulkona

Vuoden 2018 räpin Suomenmestari Hazard ja yhtenä Aarnikotkat-yhtyeen jäsenenäkin toimiva tuottaja Ransukoira yhdistivät voimansa 29.11. julkaistavan Aina eka EP:n muodossa. Biiseissä ”Hazan” punchline-räpit yhdistyvät moniuloitteisiin biitteihin.

”Meidän musanteko alkoi 2018 syksyllä, kun biittikauppojen jälkeen päätimme kokeilla yhdessä tehdä musiikkia. Olin pidemmän aikaa tuskaillut, kun en saanut musaa tehtyä säännöllisesti. Tuntui, että projektit jäi aina kesken.  Muutamien sessarien jälkeen yhteinen visio alkoi kirkastumaan, kun tajusimme, että pidämme samasta musiikista, mutta eri syistä. Viiden biisin EP:n tekemisen aikana ehdittiin kokeilla suurella skaalalla eri tyylejä ja soundeja, joista kuitenkin kiinnostus britti-räpin synteettiseen äänimaailmaan, räppien lyyrisyyteen ja fronttaavaan asenteeseen oli lopulta se, mikä nivoi näkemykset yhteen.” Hazard kuvailee debyytti-EP:tä.

”Tuotannossa ei ollut mitään selkeetä linjaa, vaan hain aika pitkään oikeita tunnelmia jokaiseen biisiin usein vasta sen jälkeen kun räpit oli nauhotettu. Ehkä tän koko homman idis oli testata mitä syntyy ku kumpiki testaa oman osaamisensa rajoja vailla ennakko-odotuksia.” Ransukoira lisää.