Huge L:n ja Rekamin yhteisalbumi sekä Kemmurun Kehumatta paras -vinyylilisäri tänään ulkona

Huge L:n ja Rekamin yhteisalbumi sekä Kemmurun Kehumatta paras -vinyylilisäri tänään ulkona

Kemmurun 2006 julkaistun Kehumatta paras -albumin vinyylilisäri sekä Huge L:n ja Rekamin yhteisalbumi Delaa souli (CD, LP, MC, DIGI) tulivat tänään kauppoihin. Löytyy kaikista hyvin varustetuista levykaupoista ja digitaalisesti Delaa souli Spotifysta tästä ja Kemmurun koko tuotanto tästä.

Huge L & Rekami ovat duunanneet pitkään yhteisproggistaan ja nyt homma siis paketissa ja pihalla. Vinyylissä (300 kpl) ja kasetissa (100 kpl) rajoitetut painokset ja latauskoodit mukana. Huge L on Huge L ja Rekami on Jyväskylässä vaikuttava rap-artisti joka tunnetaan myös LX-Beats -tuottajanimestään (biittejä mm. Asalle, Stepalle jne.).

Kemmuru puolestaan on yhtye joka oli aktiivisimmillaan ennen 2010-lukua ja nyt vinyylinä julkaistu Kehumatta paras julkaistiin alunperin 2006 joten tasavuosista puhutaan. Alkuperäinen vinyyli möi itsensä heti loppuun. Uudessa sama sisältö kuin originaalissa, rajoitettu 500 kappaleen painos ja latauskoodit mukana. Lisärin/originaalin erottaa levykoodeista.Kemmuru kokoontuu 26.12. Tampereelle 03Festeillä jossa kundit vetää albumin livenä läpi juhlan kunniaksi (ennakkoliput & info).

 

 

LINKIT KEMMURU:
Tilaa esim. Katin Tavara, Levykauppa Äx
Kuuntele Spotifysta
Kemmuru FB
Lataa kansi

LINKIT HUGE L & REKAM:
FB Huge L / Rekami
Kuuntele Sta Spotifysta
Lataa kansi
Tilaa esim.  Katin TavaraLevykauppa Äx