Info

Jakelu

Sony Music -logo
Tallberginkatu 2 A, 5.krs
00180 Helsinki
Puh. 0207 421 500
www.sonymusic.fi

 

MONSPIN YHTEISTYÖYRITYKSET (MM. LIHAMYRSKY, ALL DAY JNE.)

Monspin yhteistyöyrityksiä ja -tahoja ovat mm.  Lihamyrsky OyKatin Tavara, All Day (ennen Ramin Välitys Oy), Överdog, Katakombi Oy sekä Musiikindigitaalinenjakelu.fi

Monspin yhteystiedot

Postiosoite

Monsp Records Oy
PL 169
00931 Helsinki

Laskutusosoite

Ensisijaisesti info@monsp.com -sähköpostiin.

Paperilaskut:
Monsp Records Oy
PL 169
00931 Helsinki

Verkkolaskut:
Verkkolaskuosoite: FI1710113000250570
Operaattoritunnus: NDEAFIHH
Välittäjä: Nordea

Y-tunnus: 1946249-1

Puhelin

044 984 3014 / Toni Mynttinen
041 534 5395 / Keijo Kiiskinen

Email

info@monsp.com (ensisijainen sähköposti kaikkien asioiden hoitoon)
Vaihtoehtoiset sähköpostit: toni@monsp.com

Www

http://www.monsp.com

TARVITKO APUA JULKAISUUN TAI ETSITKÖ LEVY-YHTIÖTÄ?

Monsp ei etsi varsinaisesti uusia artisteja (mutta toisaalta tietenkin etsitään, olemmahan levy-yhtiö joten niistäkin saa ottaa yhteyttä!) ja tykätään kaikenlaisesta säädöstä joten jos olet tekemässä omakustannetta ja tarvitset apua yleisiin säätöihin tai sulla on kysymyksiä vaikka liittyen biisin saamiseen Spotifyhyn tms. niin me mielellään jeesaan. HUOM: Olemme mukana myös Musiikin Digitaalinen Jakelu -palvelussa, joten voimme säätää biisisi helposti digitaalisesti saataville (katso lisäinfot Musiikindigitaalinenjakelu.fi).
Varsinaisen levy-yhtiötoiminnan ohella ja em. jeesauksen ohella tarjoamme erilaisia konsultointipalveluja jotka voivat käsittää käytännössä mitä vain musabiznekseen liittyvää joten ota yhteyttä jos asia on ajankohtainen: info@monsp.com

YHTYEET KEIKOILLE

Monsp Records Oy on myös osakkaana keväällä 2009 perustetussa suomalaiseen rytmimusiikkiin erikoistuneessa ohjelmatoimistossa nimeltä Ramin Välitys Oy:ssä (raminvalitys.fi). Kesällä 2016 Ramin Välitys aloitti tiiviin yhteistyön All Day -ohjelmatoimiston kanssa ja 2017 alussa Ramin Välityksen keikkapuoli sekä Katin Tavara -nettikauppa yhdistyivät All Dayn kanssa. All Dayn omistajina toimivat Jussi Laine, Esa Nikkilä, Jussi Roine, Juhani Merimaa sekä Ramin Välityksen kautta Keijo Kiiskinen, Mikko Kuoppala sekä Valari Tynkkynen.

Osa Monspin artisteista on keikkamyynnissä muualla kuin All Daylla eli mm. Fullsteamilla, Högillä jne jne) ja ottamalla yhteyttä meihin neuvomme mielellämme oikein osoitteen.

ANNA PALAUTETTA

Lähetä palautteesi sähköpostiin info@monsp.com, vastailemme kyllä.

Kiitos.