Jeijjo & Nupi nappasivat Eino Grönin mukaan uudelle singlelleen ja videolleen. Ensiesitys Iltasanomissa

Jeijjo & Nupi nappasivat Eino Grönin mukaan uudelle singlelleen ja videolleen. Ensiesitys Iltasanomissa

Jeijjo & Nupi julkaisivat tänään uuden Ennen oli miehet rautaa -singlen ja videon. Biisi on uutuusversionti Reino Helismaan ja Toivo Kärjen tekemästä Laivat puuta, miehet rautaa -klassikosta.

Laivat puuta, miehet rautaa -biisin on tehnyt kansan parissa tunnetuksi etenkin Tapio Rautavaaran esittämä versio ja mm. Eino Grön on tehnyt biisistä oman version ja Jeijjo & Nupi saivatkin puhuttua Grönin mukaan biisilleen ja videolleen. Videolla tanssitaitojaan esittää myös Miss Helsinki Kelly Kalonji.

Video löytyy Youtubesta ja biisi Spotifysta. Videon ensiesitys tehtiin Iltasanomissa ja sivuilta löytyy myös Eino Grönin haastattelu, tsekatkaa!

”Mun edesmennyt vaari oli Einon hyvä frendi ja kiersi sen kanssa mm. Jenkkejä kiertueella. Sitä kautta löytyi kontakti ja hommaa saatiin eteepäin.” Kuvailee projektin syntyjä Jeijjo ja jatkaa:
”Me arvostetaan tän kaltaisia legendoja. Ovat tehneet omaa juttuaan törkeän kauan, pieteetillä. Tavallaan nykynuoriso voisi olla vähä jaksavaisempia mitä tos biisissä kerrotaankin. Ollaan tuotu biisiin uusia palasia, mutta se taustavire siellä pohjalla on sama. ”

Ennen oli miehet rautaa -single on Jeijjon & Nupin tuplasingle ja toisena biisinä kuulla perinteisempi rapbiisi ”Hyvää Elämää 2016” jossa mukana ovat Hyvää Elämää 2016 ft Latiksen Andy sekä Eemeli. Jeijjo ja Nupi ovat pitkänlinjan raptekijöitä Espoon Olarista ja lisätietoa kaksikosta löytyy heidän Facebook-sivuiltaan http://www.facebook.com/JeijjoNupi

 

 

spotify-klikKuuntele Apple MusicistaKatso Youtubesta

 

 

LINKIT:
Jeijjo & Nupi Facebookissa & Instagramissa.
Kuuntele Spotifyssa & Apple Musicissa
Videot Youtubesta
Singlen kansi Lataa
Pressikuva / Kansi / Screenshot videosta 1 & 2

Säv. Toivo Kärki San. Reino Helismaa Sov. Armen Jamz, Jeijjo, Nupi
Laulut ja räpit: Eino Grön, Jeijjo, Nupi
Tuotanto ja soitot: Armen Jamz, Petri Munck, Eero Joenrinne, Risto Niinikoski, Mikko Mäkinen, Jaakko Kääriäinen, Tero Lindberg, Robert Löflund

Kiitos kaikki videon ja biisin mahdollistaneet, etenkin VLMedia Oy sekä Toivo Kärjen perikunta.