Jeijjolta ja Nupilta Tehtiin mitä piti video/single nyt ulkona – Rumbassa ensiesitys ja haastattelu

Jeijjolta ja Nupilta Tehtiin mitä piti video/single nyt ulkona – Rumbassa ensiesitys ja haastattelu

Jeijjo & Nupi julkaisivat tänään uuden videosinkkunsa Tehtiin mitä piti. Video löytyy Youtubesta ja biisi esim. Spotifysta sekä Apple Musicista. Ja lue kundien hyvä haastattelu Rumbasta.

Kyseessä on kolmas lohkaisu 2016 julkaistavalta kaksikon vielä nimeättömältä albumilta. Kesäkuun alussa julkaistu Säännöstely sikseen ft. Likanen Etelä & BJD -video on kerännyt Youtubessa yli 100 000 näyttöä ja elokuussa julkaistu Karaoke ft. Sairas T & BJD sekin jo lähes 50 000 näyttöä .

Uudella videolla on footagee edellisen kesän Kallio Block Partyista jossa Jeijjo & Nupi esiintyivät lähes 10 000 ihmisen edessä ja muutenkin paljon yleistä fiilistelyä kundien menosta. Mukaan on ujutettu mm. hauskaa kuvaa perinteisestä Olarin Ylis vs. Alis -fudismatsista ja cameorooleissa videolla nähdään eri tilanteissa yli 20 suomiräppäriä.

Bassoradio nosti Tehtiin mitä piti soittolistalleen jo 17. marraskuuta.

Jeijjon ja Nupin debyytti Kootut selitykset julkaistiin 2012 ja kakkosalbumi NeO Olarista vuonna 2014. NeO Olarista nousi albumilistalle ja pysyi useita viikkoja Levykauppa Äx:n myydyimpänä rap-levynä. Bassoradiolla Pihatalkoot -kappale oli kesän 2014 soitetuin räp-kappale ja albumilta julkaistut videot keräsivät kymmeniä tuhansia katseluita Youtubessa. Musiikillisesti kaksikko edustaa perinteistä olarilaista tyylisuuntausta.

LINKIT:
Jeijjo & Nupi Facebookissa & Instagramissa.
Kuuntele Spotifyssa & Apple Musicissa
Videot Youtubesta
Singlen kansi Lataa
Pressikuvat www.monsp.com/pressi/

spotify-klikKuuntele Apple MusicistaKatso Youtubesta