Jonivelin ja Rekamin yhteisalbumi Laastarit, liimat, teipit ja siteet- musiikkivideo ja albumi ulkona – vierailijoina Paleface,Tommishock ja Aina

Jonivelin ja Rekamin yhteisalbumi Laastarit, liimat, teipit ja siteet- musiikkivideo ja albumi ulkona – vierailijoina Paleface,Tommishock ja Aina

Kotimaisen räpin seuraajille sekä MC- että tuottajarooleistaan tutut jyväskyläläiset Joniveli ja Rekami julkaisivat yhteisen pitkäsoittonsa ”Laastarit, liimat, teipit ja siteet” 11. syyskuuta. Levyn vinyyliversio ilmestyi poikkeuksellisesti etuajassa, joten fyysisen formaatin ystävät saavat nauttia julkaisusta jo parin viikon ajan ennakkoon. Levyn nimikkokappaleesta julkaistiin myös musiikkivideo, jonka on ohjannut Tommi Niukkanen.

LX-Beats-aliaksellakin tunnettu, lukuisten kotimaisten ja ulkomaisten julkaisujen parissa työskennellyt Rekami vastaa albumin tuotannosta. Äänessä kuullaan alunperin Urbaanilegenda-yhtyeestä tutuksi tullutta, jo yli 20 vuotta eri projektien parissa vaikuttanutta Joniveliä, jonka kynä on levyllä terävimmillään.

Kantaaottavat, pohdiskelevat ja monimerkityksiset tekstit saavat kuulijan miettimään ja välillä kyseenalaistamaankin omia näkemyksiään. Aihepiirit luotaavat universaaleista teemoista aina ajankohtaisiin tapahtumiin.

”Oon aina kirjoittanut pääsääntöisesti omiin biitteihin, joten tämä projekti oli mulle samalla haaste ja jotain uutta. Tekemisessä oli oikeastaan kaksi vaihetta. Alunperin lähdettiin tekemään EP:tä ja ensimmäiseen viiteen biisiin meni todella löysin rantein puolitoista vuotta. Paketti ei kuitenkaan tuntunut vielä valmiilta, joten asetettiin tähtäin albumiin.

Tässä kohtaa löytyi kuitenkin unohduksiin joutunut kirjoitusrituaali (aamukahvin äärellä) ja loput viisi biisiä tuli tuosta vain reilussa kuukaudessa. Näihin viiteen jälkimmäiseen sisältyy kaikki julkaistut sinkut. Levyn tärkeimmäksi biisiksi itselle on muodostunut levyn nimikkoraita. Se tuntuu tässä hetkessä ja ajassa ikäänkuin manifestilta, josta toivoisin minut räppärinä muistettavan.”
 Joniveli kertoo.

Vierailijoitakin albumilta löytyy useampi; aina yhtä pettämätön Paleface, viime vuonna kehutun ”Luksusautojen hautausmaa”-albumin julkaissut entinen Ruger Hauer-jäsen Tommishock, sekä soolodebyyttinsä tänä vuonna tehnyt, Toistuvat Yllätykset-kollektiiviinkin kuuluva Aina.

Kuuntele uusi albumi tästä!

Katso musiikkivideo tästä!


Lataa promokuvat täältä!
Kuvat: Samuli Raappana & Tommi Niukkanen

Joniveli
Instagram
Facebook

Rekami
Instagram
Facebook

Yhteydenotot & lisätiedot:
Toni Mynttinen
toni@monsp.com / 044 984 3014