Joniveli ja Rekami yhteistyössä – ensimmäinen single tulevalta albumilta ulkona

Joniveli ja Rekami yhteistyössä – ensimmäinen single tulevalta albumilta ulkona

Jyväskyläläislähtöiset Joniveli & Rekami julkaisivat uuden singlensä ”Vain rajoitetun ajan”, joka löytyy nyt digipalveluista.

Single on ensimmäinen lohkaisu parivaljakon tulevalta yhteisalbumilta, jonka tuotannosta vastaa LX-Beats aliaksellakin tunnettu Rekami. Joniveli ja Rekami ovat tehneet tiivistä yhteistyötä, jonka tuotoksia on määrä kuulla kesän aikana lisää. Viimeksi kaksikkoa kuultiin yhdessä vuonna 2017 julkaistulla Harjun takana EP:llä.

“Vain rajoitetun ajan taisi olla viimeinen biisi jonka kirjoitin ja äänitin levylle. Lähes valmis levy takaraivossa ja siitä vapautuneena henkselit rupesi suorastaan paukkumaan. Biisi on myös muistutus siitä, että kaikki täällä ollaan vaan kääntymässä. Monessakin mielessä. Vietin viimeiset 10 vuotta pääasiassa englanninkielisen musiikin parissa ja vokalistina lähinnä laulaen, joten jos suomenkieliset räpit minulta kiinnostaa, niin nyt on se hetki olla hereillä. Kertsissä olisi voitu myös sanoa “carpe diem”, mutta ne sanat ovat ikävä kyllä olleet varattuna markettien sisustusosastoille jo aikaa sitten.” Joniveli kertoo kappaleen synnystä.

Vuosituhannen taitteesta saakka musiikin parissa operoinut Joniveli tuli sittemmin tunnetuksi sooloartistina sekä mm. Urbaanilegenda-yhtyeestä. Tuottajana hän on työskennellyt lukuisten kotimaisten sekä ulkomaisten projektien parissa, sekä tehnyt yhteistyötä mm. RZA:n (Wu-Tang Clan) ja Tha Alkaholiksin kanssa. Rekami on pysynyt aktiivisena massiivisen Pihlderberg-tuottajalevynsä jälkeen sooloprojektinsa parissa ja uusia singlejä on saatu kuulla tiuhaan. Myös hän on työskennellyt artistiuransa lisäksi tuottajan lukuisille kotimaisille ja ulkomaisille artisteille.