Tba 2020 Aivovuoto: Liikkeellä (LP/MC/DIGI)

Tba 2020 Aivovuoto: Liikkeellä (LP/MC/DIGI)

Tba 2020 Aivovuoto: Liikkeellä (LP/MC/DIGI)

Julkaisupäivä: Tba 2020
Formaatit: LP/MC/DIGI
Aivovuoto tästä kaikista musapalveluista videot Youtubesta.

Aivovuoto julkaisi uuden singlen Cadaques 7. helmikuuta, joka löytyy nyt kaikista digipalveluista. Biisistä julkaistiin myös lyriikkavideo.
Kaukokaipuulla on kotimaan musiikissa pitkä perinne, jossa hyisestä talvesta kaipaillaan eksoottisten paikkojen lämpöön, oli se sitten Las Palmas, Mombasa, Rio de Janeiro tai Kuusamo. Näinä aikoina elämä koettelee monia Aivovuoton lähipiirissä ja tämä kappale on omistettu heille. Se syntyi niistä hetkistä, kun kuuntelet toisen huolta, etkä pysty sanomaan tai tekemään paljoakaan auttaaksesi. Usein kuunteleminenkin riittää.
Kappale kuljettaa kauas murheista, tarunhohtoiseen Cadaquesiin, jossa suuret taiteilijat kuten Dali, Picasso ja Miró innottuivat merenrannassa ja kaikki on kivasti. Kukaan bändistä ei ole siellä varsinaisesti käynyt, paitsi mielikuvitusmatkalla.
Cadaques on toinen väläys ihan-vitun-kohta-pian saapuvalta levyltä Liikkeellä, jolta on jo aiemmin kuultu single Kadut ei tiedä. Aivovuotopitää ennakkokuuntelukeikan Tampereen G Livelabissa 8.2. ja juhlii levyjulkkareita 9.4. Helsingin Korjaamolla.

 

 

spotify-klikKuuntele Apple MusicistaKatso Youtubesta
LINKIT:
Aivovuoto Spotifyssa ja videot Youtubesta.

Pressikuvia:

Aivovuoto 1 (Antti Sepponen)
Aivovuoto 2 (Antti Sepponen)
Aivovuoto 3 (Antti Sepponen)
Aivovuoto 4 (Antti Sepponen)