26.02.2016 Atomirotta: II

26.02.2016 Atomirotta: II

26.02.2016 Atomirotta: II

Julkaisupäivä: 26.02.2016
Formaatit: CD, LP, C-KASETTI, DIGI

Atomirotan odotettu kakkosalbumi II on nyt julkaistu. Levykaupoista on saatavilla CD, LP sekä C-kasetti ja vinyyli ja C-kasetti sisältävät MP3 -latauskoodit ja kaikissa formaateissa sama sisältö. Digitaalisesti levyä voi kuunnella esim. Spotifysta tai valitse haluamasi palvelu tästä. Yhtyeen musiikkivideo löytyvät Youtubesta tästä.

YleX nosti soittolistalleen 19.2. julkaistun Älä huoli tyttö -singlen ja samalla kanavalla albumi oli Viikon albumi julkaisuviikollaan.

Albumi on Monspille vuoden tärkeimpiä julkaisuja ja olemme levystä ja yhtyeestä ylpeitä. Kundeille kiitos kun on saatu tehdä duunia yhdessä ja tästä on hyvä jatkaa.

Yhtyeen levyjulkkarit pidetään Tavastialla pääsiäisenä torstaina sekä perjantaina. Lisäinfoa yhtyeen keikoista löydät fb.com/atomirotta

 

ATOMIROTTA MEDIASSA:
PE 26.02. Radio Helsinki haastattelu
MA 29.02. Suomipop haastattelu
KE 02.03. YLE TV1 Puoli Seitsemän
TO 03.03. Bassoradio haastattelu
MA 07.03. Yle Suomi / Parasta aikaa
MA 14.03. Yle Puhe haastattelu
Atomirotan haastatteluja syksyltä 2015 sekä alkuvuodesta 2016:
Yle/uutisetIltalehtiVoiceIltasanomat,
BassoKaupunkiradioSuomipopYleX.

 

spotify-klikKuuntele Apple MusicistaKatso Youtubesta

LINKIT:
FB: www.facebook.com/atomirotta
IG: instagram.com/atomirotta/
SPOTIFY:  bitly.com/atomirotta_spotify
APPLE MUSIC: http://itun.es/fi/wEWp-
YOUTUBE: www.youtube.com/AtomirottaVEVO
PRESSIKUVIA: 1, 2, 3
ATOMIROTAN NETTIKAUPPA: www.atomirotta.com

ATOMIROTAN KAKKOSALBUMI II 26. HELMIKUUTA

2014 lopulla debyyttialbuminsa I julkaisseen Atomirotan kakkosalbumi, ytimekkäästi nimetty II julkaistaan 26. helmikuuta. Kakkonen jatkaa musiikillista tutkimusmatkaa siitä mihin ensimmäinen jäi. Albumin julkaisujuhlia vietetään Tavastialla pääsiäistorstaina 24. maaliskuuta ja huom: Suuren kysynnän vuoksi lisätty toinen ilta eli vetävät myös pitkäperjantain 25.3. (tapahtumien FB-eventin löydät tästä).

Lokakuussa julkaistu albumin ensimmäinen Nenä vie -single/video on noussut Spotifyssa menestykseksi (jo yli 400 000 kuuntelua) ja Radio Suomipop nosti kappaleen soittolistoilleen. Marraskuussa julkaistu Tervetuloo -biisi päätyi Elisa Viihteen Downshiftaajat -draamasarjan tunnusbiisiksi ja yhtye oli paljon esillä sarjan yhteydessä. Joulukuussa julkaistu Kaduille taas sai puolestaan hyvin soittoja YleX:ssä ja nousi Radio Suomessa myös soittoon. Kaikkien sinkkujen musiikkivideot löydät Atomirotan Youtube-kanavalta.

Debyyttialbumilta lohkaisut singlet Hima taas ja Aurinkoon nostivat yhtyeen yhdeksi vuoden 2014 ilmiöitä ja albumi pysyikin virallisella albumilistalla 14 viikkoa. Yhtyeen suosiossa erikoista on genre- ja sukupolvirajoja rikkova menestys, joka näkyy niin fyysisissä äänitteissä kuin suoratoistopalveluissa. Aurinkoon -video on kerännyt Youtubessa jo lähes 1,5 miljoonaa katselua ja Spotifyssa yli 1,1 miljoonaa kuuntelua ja albumi oli julkaisijana toimineen Monsp Recordsin vuoden myydyin äänite. Emma-gaalassa Atomirotta oli ehdolla vuoden 2014 tulokkaaksi sekä vuoden 2014 yhtyeeksi ja YleX sekä Radio Helsinki valitsivat debyyttialbumin Viikon albumiksi. Aurinkoon -single valittiin äänivyöryllä Radio Helsingin kesähitiksi, YleX nosti kappaleen tehorotaatioon ja myös Radio Rock otti kappaleen soittolistalleen. Hima Taas -single soi ahkerasti mm. Radio Suomipopilla.

Atomirotta keikkailee käytännössä koko ajan klubeilla ja tavoitti äärimmäisen laajan yleisön soittamalla kesällä 28 festivaalia laidasta laitaan – aina Hip Hopiin erikoistuneesta Summer Upista Tuskaan, mukaan lukien tietysti kaikki suuret Ruisrockista, Provinssiin ja Ilosaareen.

 

Albumin biisilista:
01 Älä huoli tyttö
02 Pienestä kii
03 Faija teki rikoksii
04 Venäläistä rulettii
05 Perhonen
06 Nenä vie
07 Samanlaiset
08 Kaduille taas
09 Pudotetaan iso pomo
10 Ei me mennä nukkumaan
11 Tervetuloo

 

KONTAKTIT:

Levy-yhtiö: Monsp Recors Oy, Keijo Kiiskinen, 041 534 5395 & info@monsp.com
Radiopromo jne.: Kari Hynninen, 040 824 3915 & khykari@gmail.com
Keikat: Atomibooking (0408311107 & atomirotta@gmail.com) &  toni@fullsteam.fi (isot klubit & kesä/festivaalit)