10.02.2017 Edorf – Varjojen piiri (lisäpainos)

10.02.2017 Edorf – Varjojen piiri (lisäpainos)

10.02.2017 Edorf – Varjojen piiri (lisäpainos)

Julkaisupäivä: 10.02.2017
Formaatit: LP
Tilaukset Äx, Katin Tavara,

Syyskuussa 2016 julkaistu Edorfin Varjojen piiri -vinyyli myytiin Monspilta loppuun ennen julkaisua ja yleisön ja projektin kasanneen bändin toiveesta vinyyliä teetettiin 300 kappaleen lisäerä. Levyt saapuivat kauppoihin helmikuun alussa ja niitä voi kysellä kauppiaalta ja tilata Levykauppa Äx:stä sekä Katin Tavarasta. Lisäpainoksen erottaa originaalista levykoodista sekä ean-numerosta. Originaalin julkaisun infosivu löytyy tästä.

Monsp kiittää kaikkia tämän projektin parissa työskennelleitä.

Albumi löytyy Spotifysta. Lue Rumbasta levystä 10/10 -tähden arvostelu. Lue Helsingin Sanomissa keskiviikkona 7. syyskuuta julkaistu iso artikkeli Edorfista. Mukana haastateltavana Jussi Suonikko joka on ollut yhtenä kantavista voimista levyn kasauksessa.

Uransa aikana Edorf vaikutti Mm. Hobo News -orkesterin lauluntekijänä ja monissa rap-kokoonpanoissa. Uudella levyllä Edorf laajentaa vahvasti musiikillista ilmaisuaan. Rap ja laulu ovat uuden levyn sävellyksissä tasaveroisia elementtejä ja lisäksi on kuultavissa vaikutteita muun muassa akustisesta folkista ja 70-luvun progressiivisesta rockista. Tummasävyisiä, tarinallisia kappaleita sisältävä kokonaisuus on jatkoa vuonna 2011 julkaistulle Yön elonkorjuu -albumille ja Edorfia säestää edellisen levyn keikoilla soittanut yhtye sekä lukuisia vierailevia muusikoita.

spotify-klikKuuntele Apple MusicistaKatso Youtubesta

LINKIT:
Facebook
Spotify
Pressikuva (kuva Tarmo Lehtosalo)
Tilaukset ÄxKatin Tavara,
Ylen uutisten artikkelit poismenosta ja Edorfin taistelusta syöpää vastaan.
Edorf Wikipediassa

 

24.1.2017