15.05. Haamu – 30 (LP, DIGI 20.3.)

15.05. Haamu – 30 (LP, DIGI 20.3.)

15.05. Haamu – 30 (LP, DIGI 20.3.)

Julkaisupäivä: 20.03. DIGI ja Vinyyli 15.5. (huom: vinyylillä uusi julkaisupäivä)
Formaatit: DIGI/LP
Digipalveluista esim Spotifysta.
Vinyylin ennakkotilaukset Levykauppa Äx

Haamu julkaisi uuden 30-albuminsa 20.3. – Vinyyli kauppoihin 15. toukokuuta
 
Haamun viides sooloalbumi 30 on monisärmäinen, rehellinen ja suorapuheinen tarina urasta, suosion tavoittelusta ja taiteellisesta työstä, itsetutkiskelusta. Missiosta, jossa on seurattu omaa polkua.

30 sisältää useita featteja, kuten PalefaceHannibalPianomiesJukka ÄssäAfromikkoHeini IkonenDJ Beha sekä Matti Tamonen. Albumin viesti on selkeä: yhdessä tekemisessä ja monimuotoisuudessa on voimaa, eikä kukaan meistä ole täällä yksin tai ilman edeltäjiä yhtään mitään. Levy matkaa 30:n ja UG:n modernin lämpimistä R&B- harmonioista Laastarin rapin, soulin ja aikuisrockin fuusioon, suoraviivaisesta ja tylysti nykivästä Doktriinista rapin kultaisen aikakauden rytmeihin. Lisäksi useammassa biisissä soittavat jazzmuusikot. Yli puolet albumin biiseistä ovat Haamun itsensä tuottamia, jonka lisäksi tuottajina vierailevat Pianomies, MonmaSattalite ja Ollimaine Jäbä.  Vaikka kilpailu ja itsensä ylittäminen ovat päivän sanoja, Haamun vahvuus lepää tyynen suoraan sanomisen ja rehellisyyden saralla, sekä raikkaan tunnistettavassa flowssa. Levyn biiseistä Doktriini feat. Paleface saa tuekseen Video Kallialan ohjaaman musiikkivideon, joka julkaistaan albumin yhteydessä.
 

“Doktriinissa palataan perusasioiden äärelle eli biittiin ja riimeihin – ollaan räpin historiallisen ja välillä kadoksissa olleen poliittisen luonteen ytimessä. Tällä populistien, valeuutisten ja informaatiosodan aikakaudella ”biitit ja riimit” ovat meidän doktriini – sodankäynnin strategia ja oppijärjestelmä.” Haamu kertoo.

Albumin ohessa kiirettä on pitänyt myös toisella saralla, Misha-aliaksella kansainvälistä uraa luovan muusikon materiaalia on streamattu mm. Spotifyssa jo yli 6 miljoonaa kertaa, ja soitettu suurilla kansainvälisillä radiokanavilla, kuten BBC:llä ja Saksan WDR:llä.

 

spotify-klikKuuntele Apple MusicistaKatso Youtubesta
LINKIT:
Haamun musat digipalveluista Spotifysta ja Applelta ja videot Youtubesta.
FB / IG
Pressikuvat (Pirita Männikkö) 2019 1, 2, 3, 4