Tba 2019 Haamu – Tba (EP)

Tba 2019 Haamu – Tba (EP)

Tba 2019 Haamu – Tba (EP)

Julkaisupäivä: Tba 2019
Formaatit: DIGI
Julkaistut sinkut digipalveluista esim Spotifysta

HAAMUN ’UG’ SINGLE KERTOO ULKOPUOLISUUDESTA

UG on Haamun toinen sinkkulohkaisu myöhemmin tänä vuonna Monsp Recordsin kautta julkaistavalta EP:ltä, jonka tuotannosta hän vastaa pääasiassa itse. Kuten aiempi 30 -single, tämäkin on hänen itsensä tuottama. Taustalauluista vastaa Heini Ikonen ja kitaraa biisissä soittaa Ville-Veikko Ijäs.

Tyylillisesti tulevalta julkaisulta voi odottaa hip-hopin ja r&b:n modernia fuusiota sekä sielukkaita harmonioita. Luvassa on ensimmäinen soolojulkaisu, jossa Haamu on itse päätuottajan roolissa. Kilometrejä napsuu mittariin kun musiikillinen matka jatkuu ja syvenee.

Edellinen soololevy Aika rakastaa lapsiaan julkaistiin niin ikään Monspin kautta 2017 marraskuussa.

”Idea tähän biisiin lähti eräistä seurapiiribileistä, jollaisiin eksyessäni tunnen itseni yleensä vähän ulkopuoliseksi, vaikka paikalla olisi paljon tuttuja. Tiedät kaikki mutta et oikeastaan tunne ketään. Ja tuntemattomia katsotaan nenänvartta pitkin. Juhlista kehkeytyi varsinaiset egoilun, mielistelyn ja namedroppailun bakkanaalit. Tosi absurdi meno eli perusmeno.

Mä oon pyrkinyt olemaan aina oma itseni ja sen pitäisi riittää seurassa kuin seurassa. Ei siihen tarvita kenenkään ulkopuolisen hyväksyntää. Jos multa edellytetään jossain porukassa vain tiettyä roolia, vaihdan nopeasti pöytää. Tällä kertaa seurasin naamiaiset loppuun ja kirjoitin biisin. Jokainen on oman elämänsä UG.”

 

spotify-klikKuuntele Apple MusicistaKatso Youtubesta
LINKIT:
Haamun musat digipalveluista Spotifysta ja Applelta ja videot Youtubesta.
FB / IG
Pressikuvat (Pirita Männikkö) 2019 1, 2, 3, 4