29.8. Joniveli & Rekami – Laastarit, Liimat, Teipit ja Siteet (LP, DIGI 11.09.)

29.8. Joniveli & Rekami – Laastarit, Liimat, Teipit ja Siteet (LP, DIGI 11.09.)

29.8. Joniveli & Rekami – Laastarit, Liimat, Teipit ja Siteet (LP, DIGI 11.09.)

Julkaisupäivä: 29.8. vinyyli (Record Store Day) & Spotify jne. 11.9.
Formaatit: LP/DIGI
Kuuntele sinkut Spotifysta tästä.
Levykauppa Äx:n Record Store Day -linkki

 

Joniveljen & Rekamin ’Laastarit, Liimat, Teipit ja Siteet’ vinyyli julkaistaan Record Store Dayssa 29. elokuuta – Ei ennakkovarausmahdollisuutta ja albumi digitaalisesti Spotifyyn jne. vasta 11. syyskuuta

Jyväskyläläislähtöiset Joniveli ja Rekami julkaisevat yhteisalbuminsa Laastarit, Liimat, Teipit ja Siteet, jonka tuotannosta vastaa LX-Beats aliaksellakin tunnettu Rekami. Viimeksi kaksikkoa kuultiin yhdessä vuonna 2017 julkaistulla Harjun takana EP:llä.

Vuosituhannen taitteesta saakka musiikin parissa operoinut Joniveli tuli sittemmin tunnetuksi sooloartistina sekä mm. Urbaanilegenda-yhtyeestä. Tuottajana hän on työskennellyt lukuisten kotimaisten sekä ulkomaisten projektien parissa, sekä tehnyt yhteistyötä mm. RZA:n (Wu-Tang Clan) ja Tha Alkaholiksin kanssa. Rekami on pysynyt aktiivisena massiivisen Pihlderberg-tuottajalevynsä jälkeen sooloprojektinsa parissa ja uusia singlejä on saatu kuulla tiuhaan. Myös hän on työskennellyt artistiuransa lisäksi tuottajan lukuisille kotimaisille ja ulkomaisille artisteille, joista viime vuoden isoimpana hittinä muistetaan mm. Gettomasan “Silmät”.

Huom: Vinyyli julkaistaan poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ennen digialbumia ja ilman ennakkotilausmahdollisuutta eli ostettavissa levykaupoista Record Store Dayssa 29. elokuuta!

A)
Nooan arki
Kujalla
Vain rajoitetun ajan
Täällä / Täältä (feat. Aina)
Kenen uutisia?
B)
Valmista maailmaa (feat. Tommishock)
NKKVT (feat. Paleface)
Peiliin
Jälkiviisas
Laastarit, Liimat, Teipit ja Siteet