24.10.2018 Saurus – VI (DIGI)

24.10.2018 Saurus – VI (DIGI)

24.10.2018 Saurus – VI (DIGI)

Julkaisupäivä: 24.10.2018
Formaatit: DIGI
Kuuntele julkaistut singlet Spotifysta ja videot Youtubesta

Sauruksen kuudes albumi 24. lokakuuta

Monsp Records julkaisee Sauruksen kuudennen albumin ”VI” 24.10. Levy edustaa modernia ja moniulotteista uutta räppiä rytmimusiikkiskenessä. Yhtyeen jäsenet tuottaja Pike ja räppäri Kesken muodostavat pitkään rap-kentällä vaikuttaneen duon, jonka edellisestä pitkäsoitosta ”Elossa” on ehtinyt vierähtää seitsemän vuotta ja Son dynyy -läpimurtolevystä 11. Uusi levy jatkaa siitä, mihin on jääty, ja mitä sen jälkeen on tapahtunut.

VI alkaa kolmella singleinä aiemmin julkaistulla kappaleella ”Ilmaan”, ”Ytimes” ja ”Tuulet”, jossa laulaa Aina. Levyltä on aiemmin lohkaistu myös ”Musahommii”, jossa mukana tähtikaartiin kuuluva Brädi. Muita vierailijoita VI:llä ovat niin ikään pitkän linjan, mutta nuoremman polven taitajat Juno ja Kalifornia-Keke.

Levyn musiikin tuotanto on hakenut inspiraation modernista soundista säilyttäen omintakeisuuden. ”Hain levylle vaikutteita uuden räpin tuotannosta. Halusin musiikissa tuoda esiin itseäni kiinnostavat tuotantosuuntaukset ja luoda niistä oman tyylisen kokonaisuuden. Levyn tuotantoprosessi sisälsi paljon uusien tyylien kokeilua ja kuunnellun musiikin sovittamista omiin biitteihin. Soundimaailma onkin paljon yhteydessä tähän hetkeen niin tuotannon kuin miksauksen kautta.” kuvailee levyn tuottaja Pike.

Räpit ja laulut ovat henkilökohtaisia ja niissä on läsnä abstraktisuuden ja käsinkosketeltavuuden tasapaino. ”Vaikkakin olen tän levyn sanoituksia tehdessä kelaillut eritavalla kuin aiemmilla julkaisuilla, on tää silti tosi intuitiivista. Varsinaisen laskelmallisuuden sijaan räppejä luonnehtiikin paremmin ehkä monikerroksisuus sekä tarkoituksenmukainen tulkinnanvaraisuus. Biisien aiheina on meiän elämä, menneet ja tulevat ajat.” kertoo itseään vaihtelevilla flowtyyleillä tälläkin levyllä ilmaiseva räppäri Kesken.

Tulevan levyn kansitaide on taiteilija Jussi Two Sevenin tekemä ja levyn masteroinnista vastaa Chartmakersin Henkka Niemistö.

 

spotify-klikKatso Youtubesta

Lataa kansi
Saurus IG / FB
Kuuntele julkaistut singlet Spotifysta ja videot Youtubesta

Saurus – VI

1. Ilmaan
2. Ytimes
3. Tuulet feat. Aina
4. Mieli menee
5. Musahommii feat. Brädi
6. Baanalle
7. Valoa
8. Flippas feat. Juno
9. Rauha feat. Kalifornia-Keke
10. Sade
11. Muistiinpanoja
12. Vedä hyvin