29.5. MC Rambo – Se on MC Rambo (LP, DIGI 16.04.)

29.5. MC Rambo – Se on MC Rambo (LP, DIGI 16.04.)

29.5. MC Rambo – Se on MC Rambo (LP, DIGI 16.04.)

Julkaisupäivä: 16.4. digi / Vinyyli 29.5. (huom: vinyylillä uusi julkaisupäivä)
Formaatit: LP/DIGI
Kuuntele Spotifysta tästä ja videot Youtubesta.

————————-

Likasesta Etelästä tuttu MC Rambo julkaisee ensimmäisen sooloalbuminsa 16.4.

Kirkkonummelainen gangsta rapin edelläkävijä Likanen Etelä nauttii kuulijoidensa keskuudessa lähes kulttisuosiota. Kaksikon toinen puolisko MC Ramboon sittemmin ponnahtanut myös soolouralle ja valmistellut debyyttialbumiaan ”Se on MC Rambo”, joka julkaistaan torstaina 16. huhtikuuta. Albumin vinyylipainos on ennakkomyynnissä levykaupoissa ja ilmestyy 15. toukokuuta.

Albumi sisältää yhteensä yhdeksän kappaletta, joiden tuotannossa ovat mukana olleet Sakke Aalto, K.V.N & Lobo, Victor Nordis, Iivo, Taneli Leinonen, Prossi, Maucca, sekä Loasteeze, jonka scratcheja kuullaan myös kahdella biisillä. Levyn ainoana vierailijana ääneen pääsee Antti Karsee. Aiemmin levyltä on lohkaistu singleiksi Laman lapset , Kirkkonummi saa tän hurrin ja Palaa takas kylille. Biisit ovat saaneet MC Rambon laajan kuulijakunnan keskuudessa hyvän vastaanoton ja musiikkivideot ovat julkaisupäivinään kiivenneet lähes poikkeuksetta Youtuben trendaavimpien videoiden korkeille sijoille.
Soolodebyytillään MC Rambo artistin sanoja lainaten ”käsittelee omaa elämäänsä ja haikailee takaisin menneisyyden muistoihin, mutta oppii levyn tekemisen matkalla, että elämässä pitää mennä eteenpäin.”
LINKIT:
Kuuntele Spotifysta tästä ja videot Youtubesta.

BIISILISTA:
A-Puoli
1. Kirkkonummi päivät pitkät pt.2
2. Laman lapset
3. Kirkkonummi saa tän hurrin
4. Palaa takas kylille
5. Kirkkonummi hiphop
B-Puoli
1. Ämpärii täytettiin
2. Silloin ennen feat. Antti Karsee
3. Se on MC Rambo
4. Outro