11.10.2019 Various artists – Monsp Tape (DIGI/VIDEO)

11.10.2019 Various artists – Monsp Tape (DIGI/VIDEO)

11.10.2019 Various artists – Monsp Tape (DIGI/VIDEO)

Julkaisupäivä: 11.10.2019
Formaatit: DIGI & VIDEO & C-KASETTI

LISÄYS 30.10.2019: Myös C-kasettina yleisön pyynnöstä. Äx, Katin Tavara & Rolling Records.

11. lokakuuta julkastu Monsp Tape on 24-minuuttinen, jopa 30 eri räppäriä sisältävä possebiisi. Biisillä kuullaan suomiräpin parissa jo pitkään marinoitunutta ”pioneeriosastoa” mm. Paleface, Laineen Kasperi, Shaka, Steen1, Skandaali ja Konala Cartellissa vaikuttavat Gabi ja Mängimies. Mukana on myös lukematon määrä enemmän ja vähemmän tunnettuja underground-artisteja, osa monelle varmaan täysin uusia tuttavuuksia.

Idean takana on aikaisemmin kahden eri Äx Tapen parissa häärännyt Oskari Olematon ja mm. Sylky-valokuvakirjan julkaissut Tuomo Lampinen. Videosta vastaa Mungo Filmsin Johannes Ahonen.
”Duunasin aikoinaan Äx-Tape 1 & 2 possebiisit, kun olin vielä Levykauppa Äxässä töissä. Mul oli ajatus tehdä siitä trilogia, mutta YT-neuvottelujen johdosta mun työsopimus irtisanottiin ja prokkis jäi kesken. Idea trilogiasta jäi vaivaamaan ja rupesin funtsii sitä tarkemmin, kunnes sain idean ehdottaa possebiisiä Kepelle. Siitä se sit lähti. Puolitoista vuotta siinä yhteensä meni. Räppäreiden aikataulut kun vähän on mitä on. Mut kyllä kannatti. Fiilis on ihan huikee ja palaute on ollut pelkkää positiivista. On siistiä nähdä ja kuulla kuinka smuutisti vanhan liiton konkarit ja uudet artistit sulautu tähän pakettiin.” Oskari Olematon kommentoi possebiisin syntyä ja pitkää prosessia.

 

1 Monsp Tape (part. 1) feat. Oskari Olematon, Kesken, Iivo & Paleface
2 Monsp Tape (part. 2) feat. Koli-C, Slummikoira, Shaka & Steen1
3 Monsp Tape (part. 3) feat. Tuomas Kauhanen & Rankkalinna
4 Monsp Tape (part. 4) feat. PHDS, Yakobi, Altis, Mängimies & Gabi
5 Monsp Tape (part. 5) feat. Rivo, Skandaali, Hurtta & Färmy
6 Monsp Tape (part. 6) feat. Lance, Olavinuorin, Snäfä & A. Luoti
7 Monsp Tape (part. 7) feat. Jere, Rontti, Häkkilä, Hursti & Laineen Kasperi

11.10.2019