02.11.2018 ODE – TÄS ON HYVÄ EP (DIGI)

02.11.2018 ODE – TÄS ON HYVÄ EP (DIGI)

02.11.2018 ODE – TÄS ON HYVÄ EP (DIGI)

Julkaisupäivä: 02.11.2018
Formaatit: DIGI

Oden uusi EP on “haikee, toiveikas ja inspiroiva” – kuten syksy.

Maan taitavimpiin rap-artisteihin kuuluva Ode onnistuu yllättämään uudella julkaisulla.

Biiseissä ollaan aiemminkin menty genrelle poikkeuksellisen musikaalisilla ja melodisilla linjoilla, pusketaan nyt yksi seinä kokonaan puhki. Uuden EP:n tunnelmassa voisi puhua paikoin jopa iskelmällisyydestä.

-Teen räppiä edelleen, mut sitä tulee tehtyä niin paljon ja itestään, et halusin kokeilla ammentaa enemmän mun lallatteluominaisuuksia. Ihan skidistä asti lauleskellu kaiken näköstä piirrettyjen tunnareista koulukuoroihin.

Odea seuraa laaja joukko kuulijoita, streamilukemat ovat korkeita. Osalle tätä ryhmää uudet tyylit voivat olla kovakin pala.

-Joku osa saattaa reagoida (ja on jo reagoinut) et ”Sinne meni Ode myymään sielunsa”, ja ymmärrän jos sellanen kela tulee. Mut ei mitään sielunmessuja oo edes olemassa, kun tekee musaa fiiliksen mukaan. Sillä ei oo väliä, vaan sillä et tekee mikä tuntuu hyvältä, se tekee hyvää.

Muutamallakin EP:n biiseistä on pisaroita, laineita jne. Vettä sataa juuri nyt myös ulkona.

-Vesi tosiaan tulee voimakkaasti esiin. En mitenkään tarkotuksella hakenu sitä, vaik onhan vesi ihan uskomaton elementti. Mut syksy on mun vuodenaika, haikee, toiveikas ja inspiroiva. Niinku myös tää EP on ainakin itelle. Siistii et tää tulee ulos syksyllä, ne sopii yhteen.

 

 

spotify-klikKatso Youtubesta

EP:n kansi
Ode IG/FB
Pressikuva 1, 2
Kuuntele Spotifysta & Video Youtubesta

BIISILISTA:
1. KUKKULUURUU
2. ANKKURI
3. LASKEN KYMMENEEN
4. PISAROITA VAAN

2.11.2018