Tba/2017 Pijall – Tba

Tba/2017 Pijall – Tba

Tba/2017 Pijall – Tba

Julkaisupäivä: Tba 2017
Formaatit: LP, CD, MC, DIGI

Pijallin Tuntematon sotilas video/single julkaistiin marraskuun lopulla. Video löytyy Youtubesta ja single Spotifysta ja tästä muiden digipalvelujen linkit. Bassoradio nosti biisin soittolistalleen ja tsekkaa tuoreet haastattelut Pijallista Yle PuheFum.fi sekä Bassoradio.

Monelle genreä tuntevalle tapaus on tuttu Ceebrolistics -yhtyeestä.. Pijall alias Pjay alias Hysä alias Hzä alias Michael Black Electro alias Yahya Kayak alias Janne Hyttinen. Mitä tapahtui, missä mies on ollut kaikki nämä vuodet?  

Käännyttyäni muslimiksi ja aviouduttani tunsin, että oli aika jättää musabisnekset, ja keskittyä oman itsen hoitoon. Olin sen verran huonossa hapessa psyykkisesti, että se oli aika ottaa huomioon. Olen viime vuodet työskennellyt henkisten harjoitusten ja parisuhteen kanssa Vuosaaren perukoilla, kaukana keskustasta. Aika luonnon ja hiljaisuuden parissa on ollut freesaavaa.

Kehitysvaiheessa oleva albumikokonaisuus tottelee työnimeä Kaksikymmentä. Mukaan retkeen on lähdössä mittava ja nimekäs lista tekijöitä. Tuotantopuolella Kalifornia-Keke, Rudy, Tomorrow Kollektiivi, Sipulijaska, Pinewoods, Superjanne, Elias Rosewood, Tes La Rok sekä Pijall itse. Mikrofonivieraiksi kaavaillaan mm. nimiä kuten Thono Slono, Asa, Iwere, Kesken…

Lue lisää Pijallin keloista Monspin Pijallin paluusta kertovassa artikkelissa sekä yllä olevista medialinkeistä.

LINKIT:
Pijall Facebookissa
Pressikuva (lataa)
Pijall Wikipediassa
Ceebrolistics Spotifyssa
Keskustelua levystä Bassossa.