Rekami (LX-beats) esittää: Pihlderberg (Tuottajalevy, LP, DIGI)

Rekami (LX-beats) esittää: Pihlderberg (Tuottajalevy, LP, DIGI)

Rekami (LX-beats) esittää: Pihlderberg (Tuottajalevy, LP, DIGI)

Julkaisupäivä: Tba 2018
Formaatit: LP/DIGI
Kuuntele 8.6. & 27.7. julkaistut sinkut Spotifystä tästä.

REKAMIN SYKSYLLÄ JULKAISTAVA TUOTTAJALEVY KERÄÄ ODOTUKSIA

Jyväskylästä ponnistava, KPC Recordsin taustoilta tunnistettava Rekami viimeistelee parhaillaan syksyllä julkaistavaa Pihlderberg -tuottajalevyään. Vierailijalistalta löytyy mm. Gettomasa, Are, Kriso, Joniveli, Asa, Sere, Tommishock, Jussi Kuoma, Bege, Joosu J, Soul Valpio, Eetee, Julma H, Rosvo, Haamu, 2nen, Altis, Tapani Kansalainen, Superjanne, DeezyDavid, 6mäki, Opaali, Paleface, Stepa, Ode, Kosola, Silkinpehmee, Nikke Ankara, Solonen, Aina, Iso H, Rhyi, Huge L, Juno, Hannibal, Laineen Kasperi, Stig ja Skandaali.

Voidaan hyvinkin puhua odotetuimmasta suomiräp-julkaisusta.

Artisti itse kuvailee projektia kotimaisen rap-kentän johtajien aiemmin salassa pidetyksi kokoukseksi. Vastakkainasettelut alagenrerajojen tai sukupolvien osalta on heitetty romukoppaan ja levyllä nähdäänkin runsaasti yhdistelmiä, joita ei ole aiemmin kuultu samalla kappaleella. Tästä esimerkkinä myös levyn ensimmäinen sinkku, jossa kolme eri sukupolvea (Rosvo, Joosu J, Tommishock & 6mäki) toimittavat tinkimättömän bängerin videon kera.

Mielenkiintoa lisäävät muutamat muutkin erikoiset kohtaamiset eli mm. 20-vuotta toisensa tunteneet Hannibal ja Laineen Kasperi ovat levyllä ensimmäistä kertaa yhteisellä biisillä ja mm. Suut kii -biisissä iskulinjoja yhdessä viskovat Kosola, Rekami, Juno ja Huge L. Historian siipien havinaa on myös 2000-luvun alussa suomirap-kentällä vahvasti operoineiden Joniveljen ja Skandaalin yhteisbiisi.

spotify-klikKuuntele Apple MusicistaKatso Youtubesta