03.08.2018 Sliki & Hamuelos – Memento (DIGI)

03.08.2018 Sliki & Hamuelos – Memento (DIGI)

03.08.2018 Sliki & Hamuelos – Memento (DIGI)

Julkaisupäivä: 03.08.2018
Formaatit: DIGI

Sliki & Hamuelos – Memento

Eletään Suomen historian kuuminta kesää; Sliki & Hamuelos – Memento ei voisi ilmestyä sopivampaan aikaan. Meininki on todella smoothia, muttei lainkaan vailla särmää.

Meidän sanotuksissa puhutuaan vähän suorempaan ja joissain biiseissä on pientä uhoomista, vaikka saundi onkin kevyttä. Eli saundi on pehmeetä, mut suoremmilla lyriikoilla tuodaan vastapainoa. Mut kaikista härskeimmät läpät on piilotettu laineihin, joissa on monta tapaa tulkita ja sitä monet on fiilannu ja sanonu ettei oo kuullut muilta samanlaista.

Kaksikko haluaa olla omalla linjallaan, omalla levelillään.

Ei olla kenenkään kanssa täällä samoilla linjoilla ja siihen myös pyritään. Mitään kirkkaimpia esikuvia ei varsinaisesti oo. Me inspiroidutaan ihan kaikenlaisesta musiikista ihan genrestä riippumatta. Yks päivä studiosession aikana saatetaan kuunnella vaikka Kaaris -nimistä ranskalaisräppäriä ja seuraavassa hetkessä Andrea BocelliKojo FundsAnthony B tai vaikka 6lack. Hyvä musiikki on aina hyvää musiikkia.

Historia musan parissa on ainakin räppipiireissä kovin tuttu. Ensin huvikseen kavereille…

Alettiin duunaan musaa parin vuoden breikin jälkeen uusiks vähän alle kaks vuotta sitten, ku Sliki pyys Hamuelosta messiin kokeileen, et lähtiskö musanteko. Sliki on tehnyt ensimmäiset biisit 17-vuotiaana meidän tuottajan Salahpolon kanssa imacin webkameran mikkiin. Nyt ku alettiin taas, niin tosi nopeesti synty toi meidän eka julkaisu Koko painol. Se oli silloin meidän kolmas biisi. Sekin tehtiin ihan täysin huumormielessä frendeille ja biisin tittelikin oli vaan meidän frendiporukan inside läppä. Se ku julkastiin, niin päädyttiin muutama kuukaus myöhemmin Monspille.

 

 

spotify-klikKatso Youtubesta

 

LINKIT:
Sliki & Hamuelos FB & Sliki IG & Hamuelos IG
Lataa kansi

BIISILISTA:
All Inclusive
Sielu
Flixnet
Syytön feat. SANÈ
TRÄK feat. Stig Dogg, SANÈ
Koko painol
Ikkunat huurus

 

 

3.8.2018