15.5.2019 Stepa – Unelmien teatteri volume 2 EP

15.5.2019 Stepa – Unelmien teatteri volume 2 EP

15.5.2019 Stepa – Unelmien teatteri volume 2 EP

Julkaisupäivä: 15.5.2019
Formaatit: DIGI

 

Stepa tahtoo Keskustaan keskiyöllä

Unelmien teatteri -EP vol. 2 julkaistiin 15. toukokuuta ja vajaata viikkoa aiemmin paketista saadiin esimakua Keskustaan keskiyöllä -sinkun muodossa. EP löytyy Spotifysta jne jne. tästä.

Niin se räppäri Stepa? No ei. Räppiä ei EP:llä kuulla lainkaan, ellei sellaiseksi lasketa liikuttavaa, henkilökohtaista spoken word -palaa Antakaa minun vain tanssia.

Unelmien teatteri -sarjan kakkosjulkaisun tahti kiihtyy sen loppua kohti, ja viimeisenä pärähtävä sinkkubiisi on silkkaa dynaamista poprockia. Stepa puhuu usein kaikkien yhteisestä hyvästä, mutta tällä kappaleella kyse on lähinnä kahden ihmisen onnenhetkestä ja elämänjanosta, joka saattaa iskeä yllättäenkin. Ei maailmassa ole mitään kauniimpaa / Sain sinut nauramaan.

Stepa kaivaa oman äänensä käyttöön ylärekisterin, eikä pidättele eteenpäin rymisevän, vahvasti hitiltä haiskahtavan rytmin päällä.

”En oo ikinä nähnyt ketään, joka suhtautuuu musiikkiin niin hienolla innolla. Hetkeäkään me ei pysähdytty voivottelemaan, että pitäiskö kitaran tai syntikan olla erilainen, vaan koko ajan tehtiin vaan musaa ja nautittiin siitä. Todella hieno tapa tehdä musiikkia.” Stepa kuvailee sinkun sävellyskrediteistä löytyvää henkilöä nimeltä Matti Enkel, ja biisin työstöä.


Pressikuvia: 1 & 2 & 3

STEPA – Unelmien teatteri volume 2

1. Rauhaa ja harmoniaa
2. Lasillinen vettä
3. Antakaa minun vain tanssia
4. Avaruuden taa
5. Keskustaan keskiyöllä

Keskustaan keskiyöllä -singlen kansi Sallamaari Paavola.
EP:n kansitaide Essi Olkkonen

15.5.2019