31.5.2019 Vinttikoira – Salonkikelpoinen EP

31.5.2019 Vinttikoira – Salonkikelpoinen EP

31.5.2019 Vinttikoira – Salonkikelpoinen EP

Julkaisupäivä: 31.5.2019
Formaatit: DIGI

Vinttikoira julkaisi uransa toisen EP:n ”Salonkikelpoinen” 31. toukokuuta. Aiemmin sinkkuina julkaistujen ”All the Way”, ”Kaikki mun koirat” ja ”Entourage” lisäksi EP:ltä löytyy kolme uutta kappaletta. EP löytyy kaikista musiikkipalveluista tästä.

Biiseissä maistuu elämänmakuiset kertomukset, joissa artisti käsittelee mm. loppuunpalamista ja yhteiskunnan asettamia paineita (All the Way) ja parisuhteen mies-nainen-asetelmaa (Naisasiamies), jossa mukana on Toistuvista Yllätyksistä tuttu ja useiden räppäreiden (mm. Stepa, Rekami) kappaleilla featannut Aina. Levyn nimikkobiisi Salonkikelpoinen on monitasoinen rakkauslaulu tytöstä, joka haluaa pitää löytämänsä kulkukoiran, vaikkei se koskaan oppisikaan sisäsiistiksi. Kiitos on artistin henkilökohtaisin kappale ikinä, jossa Vinttikoira käsittelee fiiliksiään ennennäkemättömän suorasanaisesti.

”Tämän EP:n julkaiseminen on ollut aiempia jännittävämpää, koska olen upottanut tarinoihin paljon henkilökohtaisia asioita, jota olen aiemmilla julkaisuilla välttänyt viimeiseen asti. EP:n outrobiisillä äänessä on enemmän minä itse kun Vinttikoira-hahmo. Biiseistä osa on hioutunut jo useamman vuoden ja nyt tuntui siltä, että aika ja minä artistina ollaan kypsiä tälle julkaisulle.”

spotify-klikKuuntele Apple MusicistaKatso Youtubesta

Pressikuva
Lataa kansi

Biisilista
1. Salonkikelpoinen
2. Entourage
3. Naisasiamies feat. Aina
4. All the Way
5. Kaikki mun koirat
6. Kiitos

31.5.2019