Kalifornia-Keken uusi instruvinyyli kaupoissa

Kalifornia-Keken uusi instruvinyyli kaupoissa

Kalifornia-Keken instruvinyyli Hahmotelmia on nyt julkaistu. Fyysisesti vain vinyylinä julkaistua levyä on saatavilla vinyyliä myyvistä levykaupoista ja digitaalisesti löytyy esim. Spotifysta. Toimituksissa on ollut vähän säätöä joten vähän kaupasta riippuen levyjä saatavilla 19.-26.2.

Levy on jatkoa vuonna 2013 julkaistulle Kalifornia-Keken instruvinyylille ”2011-2013.”

Hahmotelmia on kollaasi Kalifornia-Keken 2014-2015 vuosina tekemistä instruista ja mukana on mm. Paperi T:n kehutulla Malarian Pelko -albumilla käytettyjä taustoja ja myös täysin ennenjulkaisemattomia biittejä.

Mm. Jesse-yhtyeestä tuttu Kalifornia-Keke on oman tuottajaroolinsa ohella siirtynyt paljon myös mikin varteen ja tehnyt soolobiisien lisäksi vierailuja mm. Keskenin biiseillä. Tällä hetkellä Keken pääprojektina on 18.3. julkaistavan hänen ja Tommishockin Rotaatio -yhteislevyn valmistuminen.

Vinyyliä 300 kappaleen rajoitettu painos ja vinyylissä on kuvakannet ja mukana MP3-latauskoodit. Edellisen instruvinyylin painos myytiin nopeasti loppuun julkaisun yhteydessä ja voisi olettaa tälle tapahtuvan samoin.

 

spotify-klikKuuntele Apple Musicista

LINKIT:
2011-2013 albumin arvostelu Rumba-lehdessä.
Kalifornia-Keke Spotify & Apple Music & Facebook.
Tilaa esim. Katin TavaraLevykauppa Äx.
Albumin kansi

KALIFORNIA-KEKE – Hahmotelmia
LP CDC2 6430012735708 MONSP570

BIISILISTA:
2AM
Magic
Dimes & Biterz
Skiez
Mindcontrol
Timebomb / Travelin
Holy
All Lifted
Witchcraft
Gardens
Chase The World