Laineen Kasperin albumi aikaistettiin 18.5. -> 9.5.

Laineen Kasperin albumi aikaistettiin 18.5. -> 9.5.

Laineen Kasperin hieno Vihapuheita ja rakkauslauluja -albumi nyt julkaistu. Julkaisu aikaistettiin aiotusta 18.5. -> 9.5. Kuuntele Spotify, Apple, Deezer jne. tästä linkistä ja tuplavinyyli, C-Kassu ja CD levykaupoista. Soundissa 4/5 tähden arvostelu ”Sydämestäni toivon tämän saarnamiehen ajatusten tavoittavan koko Suomen kansan.”

”Tästä oli määrä tulla täydellinen albumi. Paras ikinä. Monspin kautta. Tälle oli tarkoitus tulla ensimmäinen Laineen Kasperi-rakkauslaulukin. Oli myös poliittisesti suolainen kappale. Tämän oli määrä muuttaa kotimaisen musiikin suunta ikiajoiksi… mutta kaikkihan tietävät, että ei mikään koskaan mene niin kuin satukirjoissa kerrotaan.

Tästä tuli mielipuolinen albumi. Kahtiajautunut albumi. Albumi albumin tekemisen ja oikeastaan kaiken tekemisen vaikeudesta tässä erikoisessa ajassa, jossa elämme.

Mitä biisejä kannattaa enää tehdä, jos kaikki on jo tehty?

Mitä järkeä on laulaa mistään, jos tulevaisuus on sellainen kuin se on?

Niin ja millainen se on?

Vihapuheita ja Rakkauslauluja on albumikokonaisuus, joka sisältää 17 raitaa todistusaineistoa aikuisen ihmisen mitoissa olevan lapsen suuresta unelmasta tehdä täydellinen albumi. Se on sarjassaan kuudes Laineen Kasperi-albumi ja todennäköisesti myös viimeinen sellainen.

Onnistuuko Laineen Kasperi, mukanaan mm. Dj Peeäl, Swägäri, Mc Vihamies, Rhyi, Becky Wave, Thono Slono, Jodarok, Lataaja Vormisto, Jinx, Raipati, Tommishock, Amoc, Osamu, Sairas T, Joska Josafat, Stepa ja Ghetto-Aki pelastamaan tämän mahdollisesti tuhoon tuomitun projektin, jota tuttavallisesti elämäksikin kutsutaan.”

spotify-klikKuuntele Apple MusicistaKatso Youtubesta

LINKIT:
Artisti Spotifyssa & Apple Musicissa ja videot Youtubesta 
Tilaukset esim: Levykauppa ÄxKatin Tavara
Laineen Kasperi Facebookissa & Instagramissa.

Laineen Kasperi – Vihapuheita ja Rakkauslauluja
2LP DIGI CD MC
1. Ilman lupaa
2. Hymyilen ft. Meerika
3. Ikea112
4. Leija ft. Swägäri
5. Fela Kuti
6. Kissavideon Mustalaatikko
7. Tehdään jotain tyhmää
8. Kymmenes otto ft. Mc Vihamies
9. Syljen Tähtiä ft. Rhyi, Becky Wave, Thono Slono, Jodarok, Lataaja Wormisto, Jinx, Joska Josafat, Raipati, Tommishock, Amoc, Osamu & Sairas T
10. Allekirjoituksia
11. Yhdestoista otto ft. Mc Vihamies
12. 100v.
13. Kukka ft. Joska Josafat
14. Stepan fiitti ft. Stepa, Swägäri & Mc Vihamies
15. Jos pt.2
16. Viimeinen skitti
17. Rukous