DJ Kridlokkin S/O -single/video sekä Tommishockin & Kalifornia-Keken Lepää -single ulkona

DJ Kridlokkin S/O -single/video sekä Tommishockin & Kalifornia-Keken Lepää -single ulkona

Helmikuussa Monspilta tulee erittäin paljon siistejä sinkkuja ja videoita ulos (niistä myöhemmin tarkemmin) ja homma lähti käyntiin parhaimmalla mahdollisella tavalla kun jo muutaman vuoden julkaisutaukoa pitänyt DJ Kridlokk laittoi pihalle uutta musiikkia. S/O -single löytyy Spotifysta ja video Youtubesta. Biisi nousi yllättäen Spotifyn TOP200 -listalle (#118) ja singlen ja videon julkaisuhan tietenkin enteilee enteilee tulevaa albumia, joten lisää on tulossa. Radio Helsingin haastattelun 7.2. päivältä voit kuunnella tästä.

Keskiviikkona puolestaan julkaistiin Tommishockin ja Kalifornia-Keken Lepää -single, tsekkaa Spotifysta. Biisi sai ensisoittonsa YleX:n taajuuksilla ja kundien haastattelun siellä voit kuunnella Yle Areenasta.
”Tommishockin ja Kalifornia-Keken maaliskuussa 2016 julkaistu ja kehuja kerännyt debyyttialbumi Rotaatio maalasi kuvaa kaksikon soundista ja projekti on nyt saamassa jatkoa.
Lepää on ensimmäinen single tulevalta yhteisalbumilta, joka julkaistaan vuoden 2017 aikana Monsp Recordsin kautta. Lepää kertoo valinnoista ja päätöksistä, joihin vain itse voit vaikuttaa. Kaikki lepää sun harteilla.
Tommishock on tuttu mm. Ruger Hauer -yhtyeestä sekä laaja-alaisesta studiotyöskentelystään useiden artistien taustoilta. Kalifornia-Keke on puolestaan tuottanut musiikkia mm. Paperi T:lle.”