Kuben All Jucci -albumi julkaistaan 16.2. (myös vinyyli) ja Pro -sinkku 12.1.

Kuben All Jucci -albumi julkaistaan 16.2. (myös vinyyli) ja Pro -sinkku 12.1.

Kuben neljäs, All Juccci -nimeä kantava sooloalbumi julkaistaan 16. helmikuuta ja albumia pohjustava Pro -sinkku tippuu kaikkiin musapalveluihin perjantaina 12. tammikuuta klo 00:00. Albumi tulee digin lisäksi saataville vinyylinä ja sen ennakkotilaukset skulaa esim. Levykauppa Äx & Katin Tavara. Vinyylissä latauskoodit mukana ja rajoitettu 300 kappaleen painos joten ne eivät kauaa riitä.

Kube on yksi arvostetuimmista, monen mielestä arvotetuin dude genressään. Uudistuva, moneen suuntaan avautuva musadiggari josta parhaana esimerkkinä kymmenet vierailut niin isojen kuin vasta nousevienkin artistien biiseillä. Albumin nimi nousee myös tältä pohjalta, ”sanonnasta All gucci/All good. Ja all Jussi koska tämä levy ”kokonaan jussia, soololevy ilman featteja.”

Kuben edellinen albumi, Purppura, julkaistiin vuoden 2015 lopulla ja oli myynti- sekä arvostelumenestys ja albumi valittiin myös Emma-ehdokkaaksi. All Juccille voi hyvällä omallatunnolla veikata erittäin vahvaa menestystä. Levyjulkkarit pidetään Tavastialla 23. helmikuuta.

 

spotify-klikKuuntele Apple MusicistaKatso Youtubesta

LINKIT:
Julkaistut sinkut Spotifysta & Apple Musicista ja videot Youtubesta
Vinyylin ennakkotilaukset esim: Levykauppa ÄxKatin Tavara
Kube Facebookissa & Instagramissa.
Keikkamyynti: Mikko Varjamo / Hög
Pressikuvat 1, 234 &  5, (kuvat Lino Gilberto)

KUBE – All Jucci
LP 6430012734923 MONSP492

1. Ali
2. Peili
3. Satelliitit
4. Haluun olla
5. Finessaan
6. Plug
7. Pro
8. Nokia freestyle
9. Originaali
10. All Jucci