Eevil Stöön ja Kuben yhteis-EP:n single ulos perjantaina 18.8. – Muita uutuuksia mm. Epelit, Haamu ja Sliki & Hamuelos

Eevil Stöön ja Kuben yhteis-EP:n single ulos perjantaina 18.8. – Muita uutuuksia mm. Epelit, Haamu ja Sliki & Hamuelos

Perjantaina 18.8. julkaistava Kuben ja Eevil Stöön ’Kolme Michelin Tähtee’ single on ensisoitossa YleX:llä keskiviikkona 16. elokuuta Uuden musiikin iltavuorossa. Tsekatkaa! Biisi on ensimmäinen singlelohkaisu Kuben ja Stöön työstämältä yhteis-EP:ltä.

”Kube x Eevil Stöö on vihdoin totta! Ollaan puhuttu tästä kimppaprokkiksesta jo vuosia mut vasta nyt tuntu oikeelta ajalta sulkeutua träphaussin keittiöön ja kokata sitä fuegoo oikeen kunnol. ” Kube tiivistää ajatuksensa tulevasta.

Muutenkin on ollut aktiivista singlerintamalla eli 11.8. puski Epelien ’EPE-LIT-MANE’ sekä Valton ’SALVADORDALI’ ja 10.8. puolestaan Sliki & Hamuelosin ’All inclusive’. Elokuun alussa julkaistut SMC Lähiörottien ’Mä dominoin’ ja Laineen Kasperin ’SUURI’ ovat nekin toimineet hyvin suoratoistoissa. Vahva peukku jengille jotka luukuttaa.

Haamu julkaisee keskiviikkona 23.8. uuden ’Solidi’ -sinkkuna ja biisillä on mukana Puppa J ja Haamun menoon kannattaa ehdottomasti viimeistään tässä vaiheessa tutustua.

Monspin soittolista Spotifyssa http://bit.ly/MonspSpotify ja uutuusvideot Youtubesta meidän soittarilta http://bit.ly/MonspYoutube.