Kuben Tönap ft. Adi L Hasla, VilleGalle, Ruma, Mäkki, Tippa-T -video/single ulkona ja ensiesitys & haastattelu Iltalehdessä

Kuben Tönap ft. Adi L Hasla, VilleGalle, Ruma, Mäkki, Tippa-T -video/single ulkona ja ensiesitys & haastattelu Iltalehdessä

Kesäkuussa Kuudennessa Linjassa kuvattu Tönap ft. Adi L Hasla, VilleGalle, Ruma, Mäkki, Tippa-T -video/single ulkona ja ensiesitys & hyvin hommia taustoittava haastattelu Iltalehdessä. Haastattelu kannattaa tsekata!!

Katso video Youtubesta http://youtu.be/KOi1rAaz_Ek
Kuuntele biisi Spotifysta & Apple Musicista.

Tönap on toiseksi viimeinen single-/videolohkaisu 4. joulukuuta julkaistavalta Kuben kolmannelta soololabumilta Purppura. Albumista julkaistava vinyyliversio ovat Monspilta loppuunmyyty ja ainakin Levykauppa Äx sekä Katin Tavara ottavat vinyylistä ennakkotilauksia vastaan.

Albumilta julkaistut sinkut ja videot ovat saaneet erittäin positiivista palautetta ja keränneet myös kovia katselu- ja kuuntelumääriä eri streamauspalveluissa (mm. Duuni -biisi Spotifyssa yli 600 000 toistoa ja Youtubessa yli 700 000 katselua). Elokuussa julkaistu albumin nimiraita Purppura keräsi kiitosta rehellisyydellään ja biisin julkaisun aikaan artistin Facebook-sivulle kertyi uusia seuraajia yli 400 ihmisen viikkotahtia.
spotify-klikKuuntele Apple MusicistaKatso Youtubesta

Kube Spotifysta & Apple Musicista.
Videot youtube.com/kubevevo
Kube Facebookissa & Instagramissa
Purppura -albumin ennakkotilaukset: Levykauppa ÄxKatin Tavara
Albumin infosivu
Keikkamyynti: Mikko Varjamo, Fried Live, 040 8433 169 & mikko.varjamo@fried.fi
Pressikuvat: http://www.monsp.com/pressi/