Uutta musaa mm. LÄHIÖBOTOX:ilta, Haamulta, Kalifornia-Kekeltä jne jne

Uutta musaa mm. LÄHIÖBOTOX:ilta, Haamulta, Kalifornia-Kekeltä jne jne

PE 24.08. Kalifornia-Keke – Palasina feat. SONNY
PE 24.08. MdB – Oo Mitä Oon
KE 29.08. GMMT – Rakkauden kesä
KE 29.08. Kalifornia-Keke – Palasina feat. SONNY
PE 31.08. LÄHIÖBOTOX – KATO MUA SILMIIN (KUSIPÄÄ)
PE 31.08. Haamu – 30
MA 03.09. Tykopaatti x Pavel – Soita ne kyybelit
TO 06.09. Pijall – Harvesti feat. Yona, Kalifornia-Keke
PE 07.09. Musta Hanhi – Lukkoo feat. Fetti

LÄHIÖBOTOX?
”Helsinkiläinen LÄHIÖBOTOX perustettiin 2018 tammikuussa Roihupellon teollisuusalueella. Yhtyeessä soittavat Luyeye Konssi (Seksikäs-Suklaa), veljekset Harto ja Jaakko (Lieminen) Luomanen, Lighthouse Projectista tutut Lauri Ehrlund ja Samuli Peurala sekä Hanad Hassan (Dosdela). LÄHIÖBOTOXin musiikisssa rap-vokaalit yhdistyvät heviriffeihin Suomen kielellä laulettuna, ja heidän ensimmäisen singlensä ”KATO MUA SILMIIN (KUSIPÄÄ)” julkaisee Monsp levy-yhtiö perjantaina 31. elokuuta.”

HAAMU – 30?
Haamu juhlistaa pyöreitä vuosia uudella ’30’ -sinkullaan, joka julkaistaan artistin 30-vuotissyntymäpäivänä. Tuotanto on miehen omaa käsialaa, taustalauluissa Heini Ikonen ja biisissä on mukana myös DMC-maailmanmestaruuden vuonna 2011 voittanut Chris Karns aka DJ Vajra, joka on ollut Yelawolfin kiertue-DJ:nä ja tuottanut biisejä mm. Mayer Hawthornelle.

Taannoin Haamu on laajentanut repertuaariaan ja julkaissut musiikkia myös tuottaja-alteregolla Misha. Ensimmäiset kaksi kappaletta on julkaistu hollantilaisen Chillhop Records – levy-yhtiön kautta. Toukokuussa julkaistua debyyttisingleä ’Feel’ on kuunneltu Spotifyssä jo yli 500 000 kertaa ja soitettu kotimaisten radiokanavien lisäksi mm. Ison-Britannian yleisradioyhtiön BBC:n 1Xtra-kanavalla ja Norjan Radio Novalla.

”Tässä mun synttärilahja teille! Vanhoille, uusille ja tuleville kuuntelijoille. Tää on oodi keskinkertaisuudelle. Idea biisiin lähti hokemasta, jota kuulen tosi usein keikoillani: ”oot niin aliarvostettu ja ansaitsisit enemmän kuulijoita”. Juteltiin aiheesta ystäväni kanssa, joka siteerasi erästä kirjailijaa, jonka mielestä kukaan ei lähtökohtaisesti ole etuoikeutettu mihinkään tai ansainnut yhtään mitään. Tuo resonoi mun ajatusten kanssa niin vahvasti, että aloin heti kirjoittaa tätä biisiä.

Kapitalistinen systeemi on tehnyt yksilön menestymisestä itseisarvon, joka on ajanut jopa onnellisuuden ohi. Ollaan tultu pisteeseen, jossa menestyminen on onnellisen elämän edellytys. Sen lisäksi menestymisen saavuttamisella tuntuu olevan myös parasta ennen -päiväys. Kolmekymppiset ovat tästä jo pahasti myöhässä ja onnistuessaan “late bloomereita”. Ihmiset masentuvat ja ahdistuvat kun eivät koe saavuttavansa tarpeeksi ja elämä tuntuu vain yhdeltä suurelta kilpailulta. Keskinkertaisuus on pahempaa kuin kuolema. Yritän todistaa toisin.

Monet asiat saavutetaan kovalla työllä, jotkut täysin sattuman kautta. On ajanhukkaa vertailla itseään muihin. Jokainen tarina on uniikki, ennalta-arvaamaton ja täynnä käänteitä. Pitää vaan ajaa ylpeänä omalla kaistalla, eikä katsella sivuille. Niin, eikä päästää egoa rattiin!”

GMMT – RAKKAUDEN KESÄ?
Aiemmin yhteisen ”Ja pointti oli”-EP:n julkaisseet G-Mies ja Matti Tamonen tiivistivät nimikirjaimensa ytimekkäästi GMMT:ksi. Miehet solmivat levytyssopimuksen Monsp Recordsin kanssa ja kesän aikana syntynyttä materiaalia on nyt aika saattaa maailmalle uuden singlen muodossa.

”Rakkauden kesä” on toivoa täynnä, kaksikon tarinoidessa luonnollisuudesta, uusista mahdollisuuksista ja auringon tuomasta fiiliksestä, joka on epäilemättä hyvä. Basso gruuvaa ja rummut laittavat jäyhemmänkin kuuntelijan lantiot hytkymään. G-Miehen tuottaman kappaleen kertosäkeessä vierailee Paavoharjun solistinakin tunnettu Toni Kähkönen ja loppusilauksen trumpetillaan tarjoilee Antero Priha.