Lähiöbotoxilta perjantaina 4.1. versio Seksikäs-Suklaan & Dosdelan ’Niiku97’ biisistä

Lähiöbotoxilta perjantaina 4.1. versio Seksikäs-Suklaan & Dosdelan ’Niiku97’ biisistä

Lähiöbotox teki oman versionsa juuri kultarajan (2 miljoonaa kuuntelua) suoratoistoissa rikkoneesta Seksikäs-Suklaan & Dosdelan Niiku97 -biisistä.

LÄHIÖBOTOX – NIIKU97 kaikissa musapalveluissa perjantaina 4. tammikuuta!

Jaakko: Mä oon soittanu koko ikäni ennen Lieminen kuvioita nimenomaan bändeissä, ja monissa niistä tehty musaa isobroidini Harton kanssa. Meillä on vähä erilaiset soittotaustat, mut molemmat rakastetaa hevii ja koetaa et parhaimmat kiksit musasta saa sitä soittamalla. Mun Lieminen -proggis lähti ihan vahingossa etenee, ja ollu kaipuu koko sen ajan päästä soittaa mun pääinstrumenttia kitaraa hevibändiin. Viime talvena sit päätettii laittaa broidin kaa bändi pystyyn, ja löydettii huipputyyppejä messiin. Viimesimpänä remmiin tuli Viki ja Hanad, ja se ollu yhtä juhlaa since ekat treenit. Parhaita jäbii ever ja tekee tosi kovaa duunii. Ei oltu aikasemmin edes törmätty missään, mut koko bändil klikkas heti ja tiedettii et täst tulee hyvä tai ainaki pirun hauskaa. Soittamisen ilon takii tätä tehdään, ja pyritään tuomaan se esiin meidän kaikessa tekemisessä. Osalla meistä on ollu aikasemmissa proggiksissa messissä vähän huumorii, mut heti alussa tuntu siltä että ei haluta sotkee sitä Lähiöbotoxiin. Tehään täss tosissaan kovaa duunii mut sillai et kaikil on helvetin hauskaa.
Koko bändi näkee Lähiöbotoxin tekevän musaa viel vuosien päästä ja kehittyvän tänä aikana. Se, mihin suuntaa musa vie ei haluta naulata, mut varmaa on et löysii riffejä ei päästetä läpi. Jossain vaiheessa pitää kyl tehä yks Whitesnake slovari, hah! Myös Roskildee olis kiva päästä veivaa, ja Afrikan kiertue on jo työnalla!

LÄHIÖBOTOX?
”Helsinkiläinen LÄHIÖBOTOX perustettiin 2018 tammikuussa Roihupellon teollisuusalueella. Yhtyeessä soittavat Luyeye Konssi (Seksikäs-Suklaa), veljekset Harto ja Jaakko (Lieminen) Luomanen, Lighthouse Projectista tutut Lauri Ehrlund ja Samuli Peurala sekä Hanad Hassan (Dosdela). LÄHIÖBOTOXin musiikisssa rap-vokaalit yhdistyvät heviriffeihin Suomen kielellä laulettuna”

spotify-klikKuuntele Apple MusicistaKatso Youtubesta
Lähiöbotox IG/FB
Sinkun kansi / promokuva