Lyömättömien Represent (Arvoi) -single ulos 21. maaliskuuta

Lyömättömien Represent (Arvoi) -single ulos 21. maaliskuuta

Lyömättömien uutuus katkoo niskoja – myös teksteillään.

Solonen, Kosola ja Xmies on varmasti tuttu kolmikko joka ikiselle suomalaista räppiä 2000-luvulla kuunnelleelle. Trion radioshow YleX:llä kerää ansiosta kovia kuuntelijamääriä viikoittain, ja vokalistiosaston freestylet tunnetaan myös livetilanteista usean eri kokoonpanon ja kiertueen keikoilta.

Käsillä on nyt kuitenkin vasta ensimmäinen Lyömättömät-julkaisu; aiemmin ollaan tallennerintamalla kuultu nimikettä Solonen & Kosola, sekä tietenkin molempien sooloprojekteja. Xmies on kotimaisen räpin kuulijalle kenties tutumpi kuin tämä arvaakaan – tuotantoja löytyy rutkasti ja monelta suunnalta (tarkista vaikka oma kirjastosi)!

Klassikkobreikeillä bängäävä Represent (Arvoi) saa dancehall-henkisen silauksen Kosolan toimesta juuri, kun kuulija luulee jo saaneensa käsityksen biisin kokonaisuudesta. Radio-ohjelmaa seuranneet ovat tottuneet juuri tämän tyyppisiin käänteisiin – kun luulit jo kuulleesi kaiken, saat korvillesi.

“vaik eletään näin kaksnaamasia aikoja / ni pidetään homma henkisesti hyvällä tavalla aitona”

Biisin teksteissä Lyömättömät ottaa kantaa ehkä selkeämmin kuin koskaan aiemmin. Poliittista paatosta on kuitenkin turha pelätä; asiat sanotaan herrojen omilla tyyleillä välittämättä turhanpäiväisistä tyylikoodeista tai maneereista.

spotify-klikKuuntele Apple MusicistaKatso Youtubesta

FB Lyömättömät / Solonen / Kosola / Xmies
Pressikuva (linkki) ja keikat Hög Music Oy