Likasesta Etelästä tuttu MC Rambo julkaisi ensimmäisen sooloalbuminsa ”Se on MC Rambo”

Likasesta Etelästä tuttu MC Rambo julkaisi ensimmäisen sooloalbuminsa ”Se on MC Rambo”

Kirkkonummelainen gangsta rapin edelläkävijä Likanen Etelä nauttii kulttisuosiota ja valloitti tammikuussa myös kotikatsomot SuomiLovessa.

Omaleimaisesta tyylistään tunnetun kaksikon toinen puolisko MC Rambo on sittemmin ponnistanut myös soolouralle ja valmistellut debyyttialbumiaan ”Se on MC Rambo”, joka julkaistiin digitaalisesti tänään. Albumin yhteydessä julkaistiin myös musiikkivideo biisille ”Kirkkonummi päivät pitkät pt.2”. Levyn vinyylipainos on ennakkomyynnissä ja ilmestyy 15. toukokuuta.

Albumi sisältää yhdeksän kappaletta, joiden tuotannossa ovat mukana olleet Sakke Aalto, K.V.N & Lobo, Victor Nordis, Iivo, Taneli Leinonen, Prossi, Maucca, sekä Loasteeze, jonka scratcheja kuullaan myös kahdella biisillä. Levyn ainoana vierailijana ääneen pääsee Antti Karsee.

Aiemmin levyltä on lohkaistu singleiksi Laman lapset, Kirkkonummi saa tän hurrin ja Palaa takas kylille. Biisit ovat saaneet Rambon laajan kuulijakunnan keskuudessa hyvän vastaanoton ja musiikkivideot ovat julkaisupäivinään kiivenneet lähes poikkeuksetta Youtuben trendaavimpien videoiden kärkisijoille.

Soolodebyytillään MC Rambo artistin sanoja lainaten ”käsittelee omaa elämäänsä ja haikailee takaisin menneisyyden muistoihin, mutta oppii levyn tekemisen matkalla, että elämässä pitää mennä eteenpäin.”

MC Rambo Instagramissa
Likanen Etelä Instagramissa
Likanen Etelä Facebookissa