MdB julkaisi uuden singlen Limitit, biisillä kuullaan legendaarisen jenkkituottaja DJ Symphonyn tuotantoa

MdB julkaisi uuden singlen Limitit, biisillä kuullaan legendaarisen jenkkituottaja DJ Symphonyn tuotantoa

SödenLil’E:n ja Jonteen muodostama MdB julkaisi 17.1. uuden singlensä ”Limitit”, joka löytyy nyt digipalveluista. Biisistä mielenkiintoisen tekee Wu-Tang Clanin GZA:n keikka-DJ:näkin toimivan DJ Symphonyn tuottama biitti.

DJ Symphony on työskennellyt lukuisten legendojen kanssa, kuten Mobb Deep, Snoop Dogg, P.Diddy, Nas ja KRS-One vain muutamia mainitaksemme.

Yhteistyö sai alkunsa GZA:n taannoisella Tampere-talon keikalla, jolla räppäri pyysi yleisöstä MC:itä lavalle. MdB:n jätkät tarttui tilaisuuteen ja päätyivät loppukeikan ajaksi heittämään feattisäkeistöjä GZA:n biiseihin. Lopulta idea yhteistyöstä DJ Symphonyn kanssa syntyi keikan jälkeen bäkkärillä.

Lil’E: Keikan jälkeen suuntasimme bäkkärille tekemään GZA:n haastattelua. Siellä juttelimme myös DJ Symphonyn kanssa, joka kysyi kuka tekee meille biitit. Sanoin, että meidän porukan kolmas jäsen on meidän biittimestari (viitaten Jonteehen) ja tähän muistan Symphonyn sanoneen ”You need Wu-Tang”, josta olin kieltämättä samaa mieltä. Myöhemmin Söde oli yhteydessä Symphonyyn, jolta saimme paketin biittejä. Sieltä valikoimme meille sopivimman, johon sitten äänitettiin biisi. Rajojen rikkominen on biisissä kantava teema ja sellainen oli myös ilta Tampere-Talossa. Kaiken kaikkiaan se oli tajuttoman hieno kokemus ja siihen lisättynä yhteistyö DJ Symphonyn kanssa teki tästä mahtavan kokonaisuuden.

Söde: Symphonyn kanssa tuli puhetta meidän seuraavalla viikolla julkaistavasta EP:stä ja että työstetään uutta materiaalia myös ekan julkaisun jälkeen. Symphony kyseli biiteistä ja kertoi samalla, että hänellä on joitakin, joita voisi lähettää meille. Biisiä hauduteltiin kesän läpi ja aiheeksi muodostui “ei rajoja”. Tää oli kyllä erittäin hieno kokemus myös omien henkisten rajojen rikkomiseen. Introverttinä ihmisenä isojen nimien kontaktoiminen vaati yllättävän paljon rohkeutta.   

Jontee: Itsehän taisin olla töissä tauolla, kun viesteistä ja Instagram-stooreista näin, miten äijät hoiti hommaa kotiin ja ”vähän” pidemmällekin. Lavalla räppäämisestä hommat etenivätkin sitten GZA:n haastattelemiseen ja lopulta tähän, eli meidän ekan kansainvälisen kollaboraation sytyttelemiseen. Pari kertaa siinä tuli itseensä nipisteltyä! Ei voi oikeastaan olla kun aivan hiton kiitollinen Lil’E:n ja Söden rohkeudesta ja graindista; ois tällanenkin muuten jäänyt kokematta.

MDB INSTAGRAMISSA
MDB FACEBOOKISSA